imah » wartos » Newest Veritone aiWARE perbaikan Aktipkeun Konsumén mun Ngalengkepan jeung ngagancangkeun nyoko Maranéhna of AI

Newest Veritone aiWARE perbaikan Aktipkeun Konsumén mun Ngalengkepan jeung ngagancangkeun nyoko Maranéhna of AI


AlertMe

Kosta marana, Calif -. Maret 14, 2019 - Veritone Inc. (NASDAQ: VERI), dinten ngumumkeun aiWARE ™ 2.0, enhancing sistem operasi munggaran di dunya pikeun kecerdasan jieunan (AI). release Ieu anyar sistem operasi aiWARE industri-ngarah Veritone urang kaasup perbaikan salajengna ka fitur anyar groundbreaking dileupaskeun leuwih taun katukang, kitu ogé fitur anyar sarta parabot nu make aiWARE gampang pikeun ngaropea tur ngagunakeun pikeun rentang malah lega kasus pamakéan. aiWARE 2.0 boasts hiji kerangka real-time processing, dimekarkeun kamampuhan kognitif, rojongan dokumen éléktronik anyar, terstruktur sarta henteu kaduga rojongan data, sarta pilihan keur nyieun husus canggih, kitu ogé sababaraha aplikasi turnkey industri-spésifik.

platform proprietary parusahaan nyadiakeun usaha jeung instansi pamaréntah kalawan infrastruktur software extensible sangkan gancang-to-pasar AI deployments dina skala. Pamaké bisa kalayan gampang nerapkeun, ngahijikeun, sarta ngagunakeun aiWARE kalayan infrastruktur IT maranéhna aya tanpa butuh kaahlian mesin learning éksténsif, duanana nu diantara tantangan greatest pikeun organisasi di ngungudag maranéhanana nyoko AI, nurutkeun Gartner urang 2019 CIO Survey1. Kalawan pendekatan patén-pending aiWARE pikeun orchestrating hiji ékosistem ngembangna mesin kognitif ngaliwatan hiji arsitektur platform tunggal, pamaké miboga kamampuh gampang ngakses leuwih ti mesin 320 AI, kaasup mesin proprietary Veritone urang, mesin ti panyadia infrastruktur awan, mesin Ecological curated, sarta beuki ngaktipkeun transformasi audio, video, sarta sumber data sejenna kalayan breadth gede, jero, jeung akurasi ti solusi-AI-mesin tunggal. Pamaké bisa ngungkit suite Veritone ngeunaan aplikasi, atawa gancang jeung gampang nyieun aplikasi sorangan, mun ngungkit aiWARE ngajalankeun prosés bisnis jeung wawasan.

"Jeung ngolah na real-time data, mesin kognitif anyar, sarta aplikasi turnkey, aiWARE mangrupakeun alat anu kuat pikeun organisasi anu neangan pikeun ngagancangkeun nyoko maranéhanana AI sarta ngahontal ujung kalapa," ceuk Chad Steelberg, ko-pangadeg sarta CEO Veritone . "Ku empowering organisasi nyebarkeun solusi AI gancang sarta tanpa kaahlian mesin learning éksténsif, Veritone ieu charting Tangtu ka democratize AI. pendekatan kami ka ékosistem AI terpusat, gampang diakses ngaliwatan hiji arsitektur platform umum, ieu transforming kumaha organisasi nyebarkeun AI ".

aiWARE 2.0 perbaikan:
Perbaikan anyar pikeun aiWARE bareng jeung fitur ditambahkeun leuwih taun katukang, salajengna ngadegkeun aiWARE 2.0 salaku hiji perusahaan-grade platform AI nu nyandak organisasi nyebarkeun duanana custom na turnkey AI-Powered solusi gancang sarta tanpa kaahlian mesin learning signifikan.

Real-Time Eventing kerangka. narabas real-time kerangka eventing aiWARE urang kiwari ngarojong rentang pinuh Veritone ngeunaan kamampuan kognitif, anu ngamungkinkeun para platform anu ngarojong kasus pamakéan anu merlukeun real-time ékstraksi wawasan data atawa workflows kognitif. Muka konci hasilna dina sababaraha detik, pamaké bisa ngagancangkeun putusan-pembuatan sarta streamline workflows pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta efektivitas operasi maranéhna bari ngurangan waragad. Contona, para nasabah média bisa kauntungan tina real-time kerangka platform urang ku ngolah audio siaran maranéhanana ngaliwatan mesin transkripsi aiWARE urang, geura-giru delivering téks anu bisa dipaké pikeun Captioning katutup.

Terstruktur Data tur Dokumén éléktronik. aiWARE nyandak organisasi pikeun ngungkit data duanana terstruktur sarta henteu kaduga keur ngahasilkeun wawasan ti nganalisa kompléks. Ngaliwatan rojongan aiWARE 2.0 urang dimekarkeun pikeun jenis data beda jeung format, kayaning Kecap jeung payel PDF, konsumén bisa ngungkit aplikasi Veritone atawa pamekar bisa nyieun aplikasi sorangan anu nganalisis tur correlate sumber kayaning basis data umum jeung pribadi sareng file anu henteu kaduga (poto, video, jeung audio).

Kalawan kamampuhan data terstruktur aiWARE urang, aplikasi kayaning Veritone ngaidentipikasi teu ukur bisa nangtukeun tersangka maké pangakuan raray tapi ogé bisa correlate tersangka dicirikeun ku rékaman kriminal, laporan perwira, sarta informasi kritis séjénna pikeun expedite investigations.

Dina industri média sarta hiburan, Veritone atribut tumerapna ieu kamampuhan data terstruktur anyar pikeun ingest jeung nganalisis kinerja lalulintas ramatloka hiji pangiklan urang diukur ku Google Analytics na correlate yén data kalawan audio jeung siaran video live aliran mun nyieun model attribution kuat.

Anyar Veritone mesin kognitif. aiWARE 2.0 pitur Veritone urang proprietary, kaayaan-of-nu-seni téknologi mesin learning jeung toolkits nu ngidinan pamaké pikeun nyieun mesin ngaropéa sakuliah sababaraha kamampuhan kognitif, kaasup pangakuan beungeut, beungeut obyék, klasifikasi eusi, klasifikasi gambar, sareng nu sanesna. Naha mun nyieun anyar atawa ningkatkeun solusi bisnis nu aya, ieu mesin Veritone proprietary bisa gampang dilatih pikeun kasus pamakéan husus pikeun ngahontal akurasi gede. mesin panganyarna Veritone urang bisa deployed salaku bagian tina solusi awan atanapi hibrida dina aiWARE mun akur jeung syarat kaamanan sarta minuhan pangaturan.

Contona, hiji penyiar utama bisa kudu lagu appearances of a logo brand anyar sakuliah siaran televisi na. staf na bisa kalayan gampang ngalatih model logo-beungeut ngaropéa lajeng nyebarkeun kana lingkungan aiWARE keur real-time idéntifikasi brand.

Dimekarkeun Sorangan kognitif. Ekosistem Veritone unik geus dipelak gancang sataun leuwih sataun tur kiwari ngawengku leuwih ti mesin 320 sakuliah sababaraha kamampuhan kognitif anyar, kayaning separation spiker, kalawan kamampuhan beuki mesin keur mayeng ditambahkeun. Individual jeung gawe dina konsér, ieu kamampuhan kognitif salajengna dilegakeun alam semesta potensi kasus pamakéan pikeun konsumén Veritone.

Nyieun ilustrasi, agénsi penegak hukum ilahar ngarekam paguneman di jails. Sanajan kitu, paguneman ieu mindeng transisi antara sababaraha basa, nyieun transkripsi pajeujeut. aiWARE bisa mantuan agénsi ku employing sababaraha mesin ngolah basa alam pikeun nranskripsikeun lajeng narjamahkeun ieu paguneman dirékam.

Extensibility. Anyar parabot timer layanan dina aiWARE 2.0 nyieun gampang pikeun usaha pikeun ngungkit arsitéktur platform configurable Veritone pikeun nyieun solusi ngaropéa kana tantangan bisnis maranéhanana. kalenturan Greater dina ngalaksanakeun mesin anyar kognitif, sumber data anyar, jeung schemes data anyar ngajadikeun platform Veritone hiji investasi masa depan-buktina.

AI-sangkan Aplikasi Usaha. aiWARE 2.0 pitur genep turnkey aplikasi bisnis Veritone-dimekarkeun dirancang tackle tantangan industri husus tanpa butuh kaahlian AI. aplikasi ieu ngawengku Veritone ngaidentipikasi, Veritone atribut, Veritone Redact, Veritone Core, Veritone Digital Media Hub, sarta Veritone Dagang. pamaké tungtung tiasa nerapkeun solusi kasebut sarta nyadar kauntungan bisnis instan.

Inpo ngeunaan produk jeung jasa Veritone urang téh aya dina veritone.com.

1Gartner, 2019 CIO Survey: "CIOs Dupi Awoken ka Pentingna AI"

# # #

ngeunaan Veritone
Veritone (NASDAQ: VERI) mangrupakeun panyadia ngarah tina kecerdasan jieunan (AI) téhnologi jeung solusi. proprietary sistem operasi parusahaan, aiWARE ™, orchestrates hiji ékosistem ngembangna model mesin learning jeung transformasi audio, video, sarta sumber data sejenna kana intelegensi actionable. aiWARE bisa deployed dina Jumlah lingkungan sarta konfigurasi papanggih kabutuhan konsumén '. arsitéktur buka na nyandak konsumén dina média jeung hiburan, légal jeung patuh, sarta séktor pamaréntah pikeun gampang nyebarkeun aplikasi nu ngungkit kakawasaan AI mun nyirorot ningkatkeun efisiensi jeung efektivitas operasional. Veritone ieu kantor pusatna di Kosta marana, California, jeung leuwih karyawan 300, tur boga kantor di Denver, London, New York, San Diego, sarta Seattle. Pikeun leuwih jéntré, mangga buka Veritone.com.

Ngaran produk atawa jasa disebutkeun di dieu mangrupakeun mérek dagang ti nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/Veritone/190314Veritone.docx

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Veritone/Veritone-aiWARE-Platform-Architecture.png
Poto caption: Arsitéktur Platform Veritone aiWARE urang

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Veritone/Veritone-Ryan-Steelberg.jpg
Poto caption: Ryan Steelberg, Co-ngadegkeun tur CEO Veritone

Didatangan Veritone di 2019 NAB Tembongkeun, Booth SU4324

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20new%20%23aiWARE%202.0%20is%20the%20culmination%20of%20a%20year%27s%20worth%20of%20upgrades%20to%20the%20world%27s%20first%20OS%20for%20%23ArtificialIntelligence.%20New%20features%20include%20%23RealTimeEventingFramework,%20%23VeritoneCognitiveEngines,%20%23TurnkeyAIEnabledBusinessApplications,%20%26%20more%20-%20http://bit.ly/2W05Oek

Tuturkeun Veritone:
Facebook: www.facebook.com/veritoneinc
LinkedIn: www.linkedin.com/company/veritone-inc-/
Twitter: twitter.com/veritoneinc
YouTube: www.youtube.com/channel/UC8PfWDmpgY25mpz0rpRiFMw


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!