imah » wartos » Pos Periskope & Audio nunjuk Edwin Polanco ka Kapala Insinyur

Pos Periskope & Audio nunjuk Edwin Polanco ka Kapala Insinyur


AlertMe

Hollywood- Spésialis produksi-produksi Edwin Polanco parantos gabung sareng Periscope Post & Audio, Hollywood, salaku lulugu insinyur. Polanco bakal nyetél kawijakan rékayasa, ngawasi operasi téknis sareng ngarencanakeun téknologi anu nuju. Anjeunna ogé bakal ngokolakeun aspék rékayasa ngeunaan fasilitas anu teraskeun.

"Edwin mawa pangalaman anu ageung di fasilitas ageung sareng kanyaho ngeunaan alur kerja ayeuna sareng prakték anu sanésna," saur Periscope Post & Audio umum manajer Ben Benedetti. "Anjeunna mangrupakeun pilihan hébat pikeun mingpin téknis salaku urang teruskeun fasilitas urang sareng dilegakeun jasa."

Edwin Polanco

Prioritas Polanco sacara langsung pikeun mastikeun infrastruktur fasilitas dioptimalkeun pikeun ngadukung alur kerja ayeuna sareng ka hareup, sareng nyumponan MPAA sareng syarat kaamanan standar industri anu sanés. "Tujuan abdi nyaéta pikeun mastikeun kami siap épolusi salajengna dina téknologi nalika aya," saur anjeunna. "Parobihan kajadian gancang sareng urang badé gaduh sumber daya pikeun langkung penting pikeun jalan solusi anu bakal tetep operasi dijalankeun kalayan efisiensi puncak sareng nyumponan kabutuhan klien urang."

Polanco sateuacana janten insinyur jaringan jaringan senior di Impact Networking. Latar kasang tukang ogé nyertakeun taun 4 salaku insinyur sistem dina Deluxe Digital Studios sareng taun 4 dina peran anu sami dina Ascent Media. A lulusan sakola di Graziadio Business Pepperdine University, anjeunna ngamimitian karirna salaku administrator jaringan sareng Stark Services.

"Pangalaman anu saatos kuring parantos nyiapkeun kuring pikeun panutan abdi di Periskope," saur Polanco. "Kuring ngarepkeun ngalamar pangaweruh IT kuring pikeun ngembangkeun workflows fleksibel sareng efisien pikeun jasa sora sareng gambar terpadu. Aya camaraderie hébat sareng tujuan anu dibagikeun di fasilitas ieu. Dulur ngartos naon anu kedah dilakukeun sareng ditarik dina sisi anu sami. Éndah janten bagian tina organisasi dimana sadayana nyumbang. "

Ngeunaan Periscope Post & Audio

Periscope Post & Audio parusahaan pos-produksi pinuh jasa sareng fasilitas dina Chicago urang Cinespace na Hollywood. Kadua fasilitas ieu nyadiakeun sarupaning jasa pamasangan sora sareng gambar kanggo televisi, pilem, iklan, vidéo kaulinan sareng média séjén. sareng studio rekaman audio perenahna di Cinespace Chicago ngahususkeun kana film, televisi, video games, sareng iklan. Proyék panganyarna kaasup serial tipi kekaisaran, Exorcist jeung anyar Girl, Pilem Kickboxer: pamales kanyeri, Piala Gagah, Kiamat Gavin Batu, Tarung Ibu jeung Signature Pindahkeun, sareng iklan pikeun Honda, Pepsi, sareng Groupon.

periscopepa.com


AlertMe