imah » jobs » Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA)

Bubuka proyék: Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA)


AlertMe

posisi: Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA)
pausahaan: CACI
location: Reston VA US

Rincian padamelan:
CACI tanggung jawab ngembangkeun tina Layanan Network (KIBS-NS) dina Integrated Broadcast Service (KIBS) Program. KIBS-NS mangrupakeun program ngembangkeun software spiral $ 100M nyadiakeun deukeut data kecerdasan nyata waktu pikeun pamaké militér sakuliah kabeh jasa. KIBS-NS, program CMMI Level 3 Certified, tumuwuh software na delivers suites hardware keur sababaraha lokasi di sakuliah dunya keur ngarojong sosialisasi kecerdasan kritis sarta misi alam nyata. Arurang néangan hiji inovatif Oracle database insinyur mun gabung tim unik urang salaku urang teruskeun sajarah urang tina kaunggulan.

Tugas jeung tanggung jawab:
Databés insinyur kacida mumpuni kudu boga sahanteuna 5 taun pangalaman salaku hiji Oracle DBA. pangalaman ieu kedah ngawengku, tapi bisa jadi teu jadi dugi ka, SQL pituin, nulis prosedur disimpen, fungsi, bungkusan, sarta modeling database arsitektur / database. Sajaba ti éta, calon kudu bisa demonstrate hiji pamahaman SQL jeung PL kinerja / SQL tuning; boga pamahaman sora tina Oracle lingkungan database, husus administrasi database; jadi akrab jeung Oracle instalasi tur pamaliharaan on server Solaris; tur bisa ngagambarkeun familiarity kalawan Oracle Utiliti sarta bisa nangtukeun jenis panyakitna sarta ngabéréskeun masalah database.

ngalamar oge kedah demonstrate hiji pamahaman Unix cangkang scripting sarta jadi akrab jeung nyieun na masang bungkusan dina sistem operasi Solaris. calon bakal perlu matuh lila ngembangkeun software CMM / CMMI keur dilarapkeun pikeun proyék ieu sarta sakuliah division nu.

ngalamar bakal gawé bareng pamekar aplikasi dina prosedur aksés database bener jeung bakal dipenta pikeun nyerat sareng kode Java debug. ngalamar oge tiasa ngarojong tim uji ku ngamekarkeun Aksara nu nyadiakeun data skenario pikeun lingkunganana.

Diperlukeun Kualifikasi:

  • clearance Rusiah aktif na clearable mun Top Rusiah.
  • BS dina CS, ee, médan patali, atawa taun luyu tina pangalaman. Lima + taun pangalaman salaku hiji Oracle DBA, kalawan sahenteuna 2 taun pangalaman Unix.
  • CMM sei atawa software CMMI pangalaman proses pangwangunan.
  • pangalaman jeung Oracle basis data & Oracle RAC
  • Pangalaman jeung upgrades database na pamasangan patches.
  • Pangalaman jeung SQL * PLUS panganteur garis paréntah.
  • Sababaraha familiarity kalawan programming Java.

Dipikahoyong Kualifikasi:

  • pangalaman jeung Oracle 12c
  • pangalaman jeung Oracle Aliran ulangan.
  • Pangalaman jeung Pamulihan Manager (RMAN).
  • pangalaman jeung Oracle Dompét keur manajemén sandi.
  • Pangalaman jeung Kuwu SVN kontrol kode sumber na agul.
  • Muhun-rounded Kapercayaan rékayasa.
  • pangalaman Unix Administrasi Systems, Solaris pikaresep.
  • pangalaman Solaris Kluster Manajemén

Parusahaan Description:
CACI employs rupa-rupa bakat nyieun hiji lingkungan anu suluh inovasi sarta fosters pamutahiran kontinyu jeung kasuksésan. Gabung CACI, dimana anjeun bakal boga kasempetan sangkan hiji dampak saharita ku cara méré solusi informasi jeung layanan dina ngarojong misi kaamanan nasional jeung transformasi pamaréntah pikeun AKAL, Pertahanan, sareng para nasabah Preman Federal. Company Kalolobaan Admired A Majalah Fortune Dunya di industri Layanan IT, CACI mangrupakeun anggota Fortune 1000 Pausahaan panggedéna, anu Russell 2000 Index, sarta SmallCap600 Index S & P. CACI nyadiakeun careers dinamis pikeun leuwih karyawan 20,000 di sakuliah dunya.

CACI mangrupa Dunungan Sarua Kasempetan - Bikang / minoritas / Veterans dikonci / Individu kalayan disabilities.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)