imah » jobs » Pertengahan Level perusahaan arsiték / Systems Diterangkeun Insinyur

Bubuka proyék: Mid Level perusahaan arsiték / Systems Diterangkeun Insinyur


AlertMe

posisi: Pertengahan Level perusahaan arsiték / Systems Diterangkeun Insinyur
pausahaan: Leidos
location: Washington DC US

Description:
Leidos ayeuna néangan hiji arsiték Mid Level perusahaan pikeun ngarojong program pikeun Department kami tina Veterans Urusan (VA) customer.

The perusahaan arsiték bakal dianggo salaku bagian tina tim perusahaan Arsitéktur ngarojong rarancang, ngembangkeun, palaksanaan, sarta pamakéan sahiji perusahaan Arsitéktur VA (EA). The perusahaan arsiték, ditéang jeung analis Usaha na arsitéktur ngawujud Pamaréntahan, bakal bisa dipaké langsung kalayan executives senior di perusahaan pikeun ngarti pangabutuh customer bisnis jeung mantuan di deriving syarat arsitéktur dina bentuk Unak pamaké pikeun nampung kaperluan maranéhanana, sarta ngamekarkeun parobahan arsitéktur sasuai . The perusahaan arsiték engké baris kalibet jeung konsumén pikeun nangtukeun lamun produk arsitéktur dumasar kana parobahan dijieun, anu bisa kaharti sarta méré informasi asalna dipénta ku customer bisnis. Dumasar eupan balik ieu, perusahaan arsiték bakal nambahan syarat anyar atawa jieun perobahan luyu pikeun ngaronjatkeun nilai arsitéktur jeung customer bisnis.

The perusahaan arsiték tumuwuh, mertahankeun jeung koordinat eusi arsitéktur perusahaan jeung produk; aligns eusi arsitektur kalawan gol strategis, tujuan, fungsi bisnis inti, sakumaha ogé hukum, aturan, kawijakan, sarta directives (LRPDs); sarta aligns VA eusi arsitektur kalawan Federal perusahaan Arsitéktur (FEA) kerangka. The perusahaan arsiték jalan salaku bagian tina Tim Arsitéktur pikeun miara jeung koordinat eusi, format na révisi. Tim ngumpulkeun, mertahankeun jeung laporan on metrics program perusahaan tur milestones nu ngukur kamajuan transformasi bisnis jeung nyadiakeun apdet kana perusahaan Transisi Plan.

The perusahaan arsiték koordinat resolusi masalah kacida rumit sarta tugas, promosi ideu anyar jeung konsep di rojongan ti gol operasional jeung tujuan; nyadiakeun hidayah teknis na analitik; sarta integrates tur ditarjamahkeun konsep kompléks jadi rencana aksi taktis.

kualifikasi:
Diperlukeun Kualifikasi:

  • AS Kewarganegaraan
  • Calon kudu lulus hiji Badan Nasional Cék (NAC) ngawengku 5 taun kaliwat pikeun ménta hiji clearance VA Medium / Karakter BI Amanah Public
  • gelar A muda di rékayasa atawa disiplin ilmiah atanapi teknis patali anu diperlukeun ku 5 mun 8 taun pangalaman rékayasa umum.
  • Pangalaman maké parabot otomatis pikeun nyieun model arsitéktur perusahaan, eusi, jeung visualizations (misalna IBM System rasional arsiték). IBM rasional (kiwari Unicom) System arsiték sarta InQuisient perusahaan Unsur nu parabot kiwari pilihan.
  • pangalaman signifikan kalawan analisis data, pangalaman jeung migrasi data jeung / atawa transformasi data / ETL

o nunjukkeun perhatian ka jéntré ngeunaan analisis data

o Kamampuhan ngagambar conclusions dumasar kana analisis susunan data (kaasup duanana commonalities na inconsistencies) jeung ngajukeun léngkah salajengna luyu

  • pamahaman teguh tina struktur data relational
  • pangalaman signifikan kalawan nyiptakeun laporan
  • Pangalaman jeung SQL (ie nyieun / modifying laporan ngagunakeun Aksara SQL)
  • pangalaman signifikan kalawan MS Excel
  • Kamampuhan pikeun ngantisipasi sual hareup (s) nu patali jeung hiji pamundut laporan na proactively nalungtik data patali saméméh klien nu requests eta
  • Ditempo salaku sumberdaya tata strategis well-dimekarkeun sanggup nanganan analisis rumit sarta nulis assignments duanana bebas sarta salaku bagian tina workgroup a.
  • Kamampuhan pikeun dianggo dina lingkungan paced gancang kalayan saeutik mun euweuh pengawasan.

Dipikahoyong Kualifikasi:

  • Familiarity kalayan lingkunganana sistem VA mangrupakeun tambah (sanajan batur jeung qualities nu didaptarkeun di luhur kudu bisa meunang nepi ka ngagancangkeun gancang, pangalaman kaliwat bakal ngurangan kurva learning)
  • Pangalaman jeung DoD atanapi lingkung arsitéktur perusahaan Federal sejen, prosés, jeung fungsi OR pangaweruh lega tur pangalaman kalayan duanana lingkung arsitéktur perusahaan komérsial sarta wewenang jeung fungsi
  • Pangalaman dina dinamika organisasi, manajemen robah, manajemén proyék, atawa usaha transformasi bisnis.
  • Pangalaman jeung ngembangkeun, palaksanaan, sarta ngawaskeun prosés manajemén kinerja sarta ukuran.
  • Pangaweruh jeung skill analitik dina nalungtik Pamaréntahan relevan Federal na VA Laws, Aturan, Kawijakan, sarta Directives (LRPDs) dina rojongan tina tata strategis
  • Wawuh jeung ngamekarkeun eusi arsitéktur ngagunakeun prinsip lincah jeung métode (scrum, sprints, barang gawé, jsb)

Leidos Ihtisar:
Leidos mangrupakeun pamimpin Elmu Pangaweruh jeung Teknologi solusi global bisa dipake pikeun ngajawab toughest tantangan di dunya di pasar pertahanan, intelegensi, kaamanan tanah air, sipil, jeung kaséhatan. karyawan 33,000 parusahaan ngarojong misi vital pikeun pamaréntah sarta komérsial konsumén. Kantor pusatna di Reston, Virginia, Leidos dilaporkeun pro forma revenues taunan kira $ 10 milyar keur taun fiskal réngsé Januari 1, 2016 sanggeus mere pangaruh kana kombinasi nembe réngsé tina Leidos kalawan Systems Émbaran & Global Leyuran bisnis Lockheed Martin urang (IS & GS). Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.Leidos.com. karyawan parusahaan beragam ngarojong misi vital pikeun pamaréntah sarta komérsial konsumén. Mumpuni awéwé, minoritas, individu kalawan disabilities na veterans ditangtayungan didorong panawaran. Leidos mangrupa Dunungan Sarua Kasempetan.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)