imah » jobs » Pertumbuhan Manager (New York)

Bubuka proyék: Tumuwuh Manager (New York)


AlertMe

posisi: Pertumbuhan Manager (New York)
pausahaan: EventsTag
location: New York NY US

EventsTag nyiptakeun motong ujung pangalaman média sosial pikeun merek jeung agénsi sakuliah dunya. Kami Generators gagasan gairah terus ngadorong watesan téhnologi experiential bari delivering activations acara nu duanana ngahibur tur mere ilham.

Kami geus gancang tim di London, New York tumuwuh, & Los Angeles, Dijieun ku waragad venture jeung bagi hasil ngembang pesat. Dina tilu taun tukang urang tos pamanggih gede antara dua pangusaha ngora kana kasuksésan global, Maskumambang ku sababaraha merek pangbadagna pangeusina. Simkuring geus kungsi ngaliwatan 100,000 sahijina ngagunakeun téhnologi kami sarta kami geus ditampilkeun leuwih 5 juta poto dina platform EventsTag

Ku tim ngembang pesat jeung hiji basa klien-ngembangna kantos kami ditéang a Sarbini, timer assured Manajer Tumuwuh luncat numpak na ngabantu urang tetep nepi Pace seru urang. Duaan, urang hayang nyieun EventsTag lebet-mun solusi pikeun acara panitia kalibet audiences maranéhanana ngaliwatan pangalaman média sosial pioneering.

Anjeun kedah gairah ngeunaan média sosial, acara, gawe dina mimiti nepi. Anjeun bakal kedah janten hébat dina komunikasi, duanana internal tur kalawan klien, ku jualan berorientasi méntalitas.

Keur hiji pamuter tim kedah alam kadua teras anjeun bakal mekar kalawan gawé raket bareng jeung batur di squads AS & Inggris pikeun ngahontal target na Hormat maranéhanana di péngkolan.

Ku kituna, naon kahayang bakal YOU jadi lakukeun?

deliverable konci anjeun bakal pikeun ngarobah prospek mumpuni kana klien, tapi urang gé nyangka maneh bisa mikir dina suku anjeun pikeun manggihan kasempetan anyar jeung meunang leungeun Anjeun kotor nulungan kaluar kalayan naon bae anu asalna nepi:

  • Nyandak prospek tina pamasaran jeung pangatur nelepon awal atanapi rapat.
  • prospecting outbound di wewengkon Anjeun ngaliwatan surélék, telepon, F2F, sarta jaringan.
  • Pitching, negotiating, & nutup kasempetan aktif dina pipa Anjeun
  • Ngatur activations klien di wewengkon anjeun ka hiji gelar exemplary.

syarat:
Kahiji nepi, dasar:

  • Anjeun kudu jadi ngabogaan hak pikeun dianggo di AS
  • Anjeun kudu bisa jeung daék digawé jam fléksibel lamun diperlukeun.
  • Anjeun kudu gaduh pangalaman 1-3 taun magang / karya dina pamasaran brand, pamasaran acara, produksi, atawa téhnologi média

Kiwari keur barang alus:

  • Anjeun kudu kacida ngamotivasi jadi: a timer starter kalawan ember tina prakarsa.
  • Anjeun kudu pamuter tim, daék nulungan kaluar kalayan sagala aspek workload tim usaha urang.
  • Alus tulisan jeung kaahlian komunikasi verbal kacida pentingna.
  • Anjeun kudu pengusaha gairah anu hiji poe hayang sorangan bisnis Anjeun sorangan.
  • Anjeun kudu gaduh minat dina média jeung / atawa acara sosial.
  • Anjeun kedah pinter dina Word, Excel, PowerPoint, & Photoshop.

Kiwari keur Hajat kami! The Tumuwuh ngimpi Manajer bakal ...

  • Geus saméméhna dijual ka marketing atanapi acara agénsi
  • Gaduh pangalaman ngamimitian saméméhna
  • Boga rasa hébat humor sarta disiapkeun pikeun leungeun kana pendekatan di kantor, di sawah & dina tabel ping Pong!

mangpaat:
Naon di dinya pikeun anjeun?

  • Kasempetan pikeun ngabantu nyandak Company a ti leutik mimiti nepi ka bisnis dunya-renowned
  • base gaji $ 40,000 kalawan OTE tina $ 72,000 +
  • poé 26 taunan libur mayar
  • stipend Podomoro supplemental taunan
  • Komprehensif wilujeng sumping pakét + Pilihan laptop pribadi (Mac atawa PC).
  • perjalanan disubsidi sakuliah balong ka London
  • Sarapan, snacks, buah seger tur taya bir tiis.
  • Hiji poé libur on ultah anjeun!
  • Mingguan senang jam & acara sosial kalayan tim anu
  • 1 gawé sataun ganjaran ulang
  • $ 30 kiridit TaskRabbit bulanan


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)