imah » jobs » CSR - Perwakilan Layanan Palanggan / Perancang Grafis

Bubuka proyék: CSR - Perwakilan Pelanggan Perwakilan / Desainer Grafis


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Image360 Columbus - Dublin
location: Dublin OH US
Adobe Photoshop - vérsi kiwari. Perwakilan Layanan AssociateCustomer (CSR) / Desainer Grafis mangrupikeun posisi anu cocog sareng kaahlian sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)