imah » wartos » PESA, Key Code Media Rakan ka alamat Ngembang Minat di Multi-Kamera Streaming

PESA, Key Code Media Rakan ka alamat Ngembang Minat di Multi-Kamera Streaming


AlertMe

Huntsville, Alabama - PESA, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi streaming, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan Key Code Media, a utama panyadia solusi media digital kalawan rojongan luar biasa tur jasa pikeun tungtung-to-tungtung sistem turnkey. integrator bakal ngasupkeun PESA Xstream panerapan streaming kana solusi na keur klien dina rupa pasar nangtung.

"Simkuring bungah kacida ngeunaan nambahkeun PESA kana solusi Sistim tinggi-tungtung kami nawiskeun," ceuk Mike Cavanagh, Presiden, Code Key PESA XSTREAM C22 Front JPEGMedia. "Urang téh ngalaman loba minat aplikasi streaming multi kaméra, sarta produk PESA Xstream nu sampurna pikeun maranéhanana jenis proyék".

"Teaming up kalawan Key Code Media pikeun nganteurkeun solusi streaming inovatif kami ka konsumén maranéhanana dina Basisir Kulon sarta peuntas Midwest mangrupakeun hiji kasempetan alus teuing pikeun PESA," ceuk Jajang Naylor, Wapres, jualan global sarta PESA XSTREAM C22 Front JPEGdistribution, produk ngalirkeun . "Panerapan PESA Xstream kami anu idéal pikeun proyék multi kaméra atawa pikeun nyambung dua lokasi kalawan aliran video live".

Dirancang pikeun aplikasi kalawan syarat streaming beuki kawates, nu PESA Xstream C22 bisa ngonpigurasi salaku video encoder dua-port atawa dua-port decoder, atawa bisa ngawengku hiji unggal. Dua unit bisa dipasangkeun pikeun ngidinan bi-arah interaksi hirup antara situs, jeung hiji Web server terpadu ngamungkinkeun pinuh kadali jauh. Basa keur acara, dua sumber audio éksternal bisa nyingkronkeun boh atawa duanana video aliran. Tambih Deui, hiji HDMI kaluar ngamungkinkeun pikeun sawangan lokal.

ngeunaan PESA
Salaku panyadia ngarah tina audio / video (A / V) Baseband jeung produk konektipitas IP, PESA nawarkeun pilihan rupa multi-jalur ngalirkeun produk, routing switchers, switchers matrix, extenders, converters, extenders media, jeung gear pamrosésan sinyal pikeun ngarojong pamaréntah, militer, industri, komérsial, médis, siaran, sarta treuk mobile aplikasi. Ti badag kana skala leutik A / V routing na extender produk pikeun sababaraha panerapan streaming IP, PESA nawarkeun hiji suite sagala rupa produk AV, sakabéh nu dirojong ku 24 / 7 rojongan teknis. PESA aya di Huntsville, Ala., Kalawan kantor jualan régional sakuliah Amerika Kaler sarta Cina. solusi ongkos éféktif kami anu sadia di sabudeureun dunya ngaliwatan tim ngarah industri urang tina Channel Mitra maturan rojongan lokal tur instalasi. Sadaya produk nu disebutkeun di dieu téh trademarked harta. Leuwih jéntré ngeunaan urang di www.pesa.com. Tuturkeun kami on Twitter: @PESA_ONLINE.


AlertMe