imah » wartos » PESA Mitra kalawan Kanada urang VideoLink pikeun nganteurkeun Leyuran Streaming

PESA Mitra kalawan Kanada urang VideoLink pikeun nganteurkeun Leyuran Streaming


AlertMe

Huntsville, Alabama - PESA, a desainer ngarah sarta produsén tina streaming na perusahaan routing solusi, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan VideoLink, nu nyadiakeun live streaming jeung produksi video jasa ka klien sakuliah Indonesia. Kantor pusatna di Toronto, VideoLink baris ngasupkeun PESA Xstream panerapan streaming sarta PESA Live aplikasi streaming kana solusi keur na siaran, olahraga, atikan, perusahaan, pamaréntah, ibadah, sareng klien acara live.

"Pas kuring nempo produk streaming PESA sarta endah PESA Live, Kuring terang kuring kungsi nambahan eta garis produk abdi," ceuk Bruce Richardson, CEO VideoLink sarta pangadeg. "Kalayan Kanada mahluk PESA XSTREAM C22 Front JPEGbilingual, aya salawasna sarat pikeun ngahasilkeun Perancis sarta PESA Xstream-2.10.15Inggris aliran tina sumber hirup sarua. Sabab mangrupa encoder dual kalayan euyeub I / O, PESA urang C22 mangrupa solusi elegan jeung affordable kana tantangan ieu. "

"Dina Kanada, VideoLink mangrupakeun sinonim jeung video streaming," ceuk Jajang Naylor, Wapres PESA tina jualan global jeung sebaran, ngalirkeun produk. "Urang téh thrilled janten teaming up kalawan VideoLink sarta kasampak maju ka nulungan aranjeunna nyandak workflows streaming video maranéhna pikeun tingkat salajengna."

The ci PESA XSTREAM C22 ngamungkinkeun nepi ka dua video sareng dua sumber asupan audio stereo bisa digabungkeun, nyingkronkeun, sarta dicampur sacara real waktos sareng aya timing atanapi isu latency. Ku rupa-rupa pilihan konektipitas sarta rojongan pikeun sababaraha format video, anu C22 bisa nyieun dua HD aliran sarta ngadistribusikaeun aranjeunna pikeun misahkeun CDNs, upami perlu. Hiji Web server terpadu ngamungkinkeun pinuh kadali jauh, jadi euweuh tanaga keur diperlukeun dina situs jang ngalirkeun data eusi mun fasilitas sejen.

ngeunaan VideoLink
Kusabab 1987, VideoLink geus di tepi motong tina téhnologi, maturan konsumén urang nu finest na pangluhurna produk kualitas ti pabrik luhur pangeusina. misi kami téh sok jadi nonton pausahaan munculna na leyuran, sarta pikeun ngarojong produksi video tur industri audio / visual. @Videolink www.videolink.ca

ngeunaan PESA
Salaku panyadia ngarah tina audio / video (A / V) Baseband jeung produk konektipitas IP, PESA nawarkeun pilihan rupa multi-jalur ngalirkeun produk, routing switchers, switchers matrix, extenders, converters, extenders media, jeung gear pamrosésan sinyal pikeun ngarojong pamaréntah, militer, industri, komérsial, médis, siaran, sarta treuk mobile aplikasi. Ti badag kana skala leutik A / V routing na extender produk pikeun sababaraha panerapan streaming IP, PESA nawarkeun hiji suite sagala rupa produk AV, sakabéh nu dirojong ku 24 / 7 rojongan teknis. PESA aya di Huntsville, Ala., Kalawan kantor jualan régional sakuliah Amerika Kaler sarta Cina. solusi ongkos éféktif kami anu sadia di sabudeureun dunya ngaliwatan tim ngarah industri urang tina Channel Mitra maturan rojongan lokal tur instalasi. Sadaya produk nu disebutkeun di dieu téh trademarked harta. Leuwih jéntré ngeunaan urang di www.pesa.com. Tuturkeun kami on Twitter: @PESA_ONLINE.


AlertMe