imah » wartos » PHABRIX nunjuk Joseph Roncon salaku VP Penjualan kanggo Amérika Kalér

PHABRIX nunjuk Joseph Roncon salaku VP Penjualan kanggo Amérika Kalér


AlertMe

PHABRIX, pamingpin anu saderek dina saé uji pangiriman, dinten ngumumkeun yén parantos ngumpul sareng Joseph Roncon pikeun ngatur operasi penjualan perusahaan di Amérika Kalér, épék Méi 6, 2019.

Roncon baris nanggungjawaban kana nami pangeboran dina jaringan channel distributor PHABRIX sareng bisnis anu ngembang di sakumna daérah.

Diréktur Penjualan sareng Operasi PHABRIX, Martin Mulligan, ngadawuh: "Kabeungharan Joseph pangaweruh pangaweruh industri jeung catetan catetan pangéran anu aya di mancén wilayah supaya aya aset anu hadé pikeun PHABRIX salaku urang neuteup pikeun nguatkeun hubungan sareng ngamaksimalkeun pacaan di Amérika Kalér."

Ngéléhkeun sareng janjian, Roncon ngadawuh: "PHABRIX boga produk anu hébat sareng rencana anu seru pisan pikeun mangsa nu bakal datang; Abdi bungah gabung dina parusahaan tahap sapertos dina pangwangunanna, catering ka ékosistem IP tumuwuh. "

Roncon ngagabung jeung PHABRIX nuturkeun sababaraha taun 20 dina industri siaran, nu panganyarna salaku Senior Director of Sales, Evertz. Roncon bakal dumasar di Toronto, Canada sareng ngalaporkeun ka PHABRIX urang Diréktur Penjualan sareng Operasi, Martin Mulligan.

###


AlertMe