imah » wartos » PHABRIX suksés ngalangkungan ST 2110 sareng Uji coba AMWA NMOS TR-1001-1 JT-NM

PHABRIX suksés ngalangkungan ST 2110 sareng Uji coba AMWA NMOS TR-1001-1 JT-NM


AlertMe

(Méi 2020) - PHABRIX suksés ngumumkeun yén panyusun Qx rasterizer na Sx TAG hasil suksés-dirobih mandiri kana kriteria AMWA NMOS TR-1001-1 sareng SMPTE 2110 taun panguji-tes JT-NM Spring 2020.

Program Diuji JT-NM, dirarancang ku Joint Tugas Force on Media Networked (JT-NM), nawiskeun calon pembukuan alat-alat berbasis IP langkung seueur sareng wawasan anu langkung saé didokumentasikeun kana kumaha parabot ngajual aligns kana SMPTE ST 2110, SMPTE ST 2059 sareng standar AMAV NMOS TR-1001-1. Hasilna dipedar dina JT-NM Spring 2020 Katalog Diuji Diri.

Qx Rasterizer
Seting fitur inti inti Qx ST 2110 "JT-NM" IP set nyayogikeun operator sareng sadayana pengawasan status kapercayaan ST 2110 dina cara intuitif sareng diaksés. Dirancang pikeun HD IP ST 2110 / 2022-7 AMWA NMOS sareng lingkungan ST 2022-6.

Alat inti ST 2110 ngadukung decapsulasi sakaligus tina 1 video, 2 audio, sareng aliran Data ANC. Dukung SMPTE protokol kalebet ST 2059 (PTP), ST 2110-20 (Video henteu dikomprés), -30 (PCM Digital Audio), -31 (Transparent Transportasi AES3) sareng -40 (Data ANC). ST 2022-7 panyalindungan lancar (SIPS) disayogikeun pikeun sadayana opat aliran langkung tina dua antar jaringan jaringan nganggo SG standar 10Gbps.

Pengendalian audio saluyu sareng ST 2110-30 Kelas C kalayan dukungan kanggo aliran 48kHz tina 1 ka 10 saluran dina pakét waktos 1ms sareng 1 ka 80 saluran dina pakét waktos 125us. Disayogikeun ogé mangrupikeun indikasi hubungan waktu tina masing-masing dalapan ST 2022-7 ngalir ka PTP kalayan inpormasi status, ogé alat status ST 2022-7 anu ngalaporkeun kasehatan sareng hubungan sate waktu tempuh tina unggal ST 2022-7 pasangan sadayana nganggo stamping waktos hardware.

Alat pangukuran Advanced Qx ST 2110 kalebet penyediaan dugi ka opat serentak Pengukuran Interval Timing waktos sareng tampilan, ngalaporkeun data rinci ngeunaan pakét aliran, tarif jam sareng hubungan waktos PTP, pangukuran waktos sareng canggih sareng ukuran ST 2110-21 Compatibility Network (Cinst) sareng Panampi Virtual (VRX) Modél Panyangga.

Sx TAG IP
Sx TAG nawiskeun dukungan lengkep pikeun sistem IP siaran modéren sareng panyebaran JT-NM Self-Tested encapsulation sareng decapsulation tina ST 2110-20 / 30/31/40 sareng IP ka gerbang SDI, ST 2059 PTP, AMWA NMOS, ogé ST 2022 -6. Operasi hibrid dirojong ku panyeger dina diwangun anu ngamungkinkeun sumber SDI anu serentak dikonci ka PTP kanggo enkulasi ST 2110.

Phillip Adams, CEO PHABRIX, saurna: "Kami resep kana hasil JT-NM Diuji panganyarna. PHABRIX komitmen pikeun nungtut kana daptar daptar standar standar industri urang anu dihadapi, kalayan program JT-NM nawiskeun sumber rujukan anu dipercaya pikeun konsumén urang. Ieu sumping dina waktos anu hébat pikeun urang pikeun nunjukkeun industri sadaya kamampuan IP canggih sareng ngarah anu kami tawarkeun dina QX rasterizer urang sareng Sx TAG anu dicekel. "

###


AlertMe