imah » wartos » Phil Kubel Dingaranan salaku Diréktur Asosiasi Profesional Hollywood

Phil Kubel Dingaranan salaku Diréktur Asosiasi Profesional Hollywood


AlertMe

nu Hollywood Asosiasi Profesional, asosiasi perdagangan anu ngaladénan komunitas individu sareng usaha anu nyayogikeun kaahlian kreatif sareng téknis, ngadukung, pakakas sareng prasarana pikeun nyiptakeun kontén profésional, distribusi sareng arsip, ngumumkeun ayeuna yén Samaun industri Phil Kubel parantos gabung salaku sutradara organisasi.

Kubel bakal janten ayana basis Burbank tim manajemén HPA, ngokolakeun bisnis dinten-dinten organisasi ogé ngadukung perencanaan strategis, pangembangan kaanggotaan, sareng pangwangunan program.

"Pengalaman Phil sareng éksténsif langsung pikeun nyiptakeun sareng ngokolakeun sababaraha eusi pikeun toko-toko, digabungkeun sareng sumanget inovatif sareng wirausaha, ngajantenkeun anjeunna jalma anu sampurna pikeun ngabantosan urang. HPA mangrupikeun lingkungan anu gancang, "saur Diréktur Eksekutif Barbara Lange," sareng anjeunna bakal ngabantosan kami nyocepkeun. Kami bungah yén anjeunna gaduh tim. "

Saatos gelar lulusan USC, Kubel damel di sababaraha posisi nu berhubungan produksi. Dina 2003 anjeunna janten salah sahiji anggota pendiri HRTV, hiji jaringan televisi nasional anu nampilkeun éastisistis sareng eusi balap kuda. Kubel mangrupikeun pitunjuk dina desain, rékayasa sareng ngawangun produksi studio sareng fasilitas siaran di Santa Anita Park di Arcadia, CA. Anjeunna nuluykeun pangawasan operasi poé-ayeuna sadaya média digital, produksi sareng téknologi inisiatif di HRTV kalebet nyiptakeun langganan dumasar HRTV.com anu gancang janten platform industri utama. Salian portopolio téknis Kubel, anjeunna ogé janten wakil presiden produksi pos pikeun HRTV sareng mangrupikeun kakuatan kreatif di tukang séri dokuméntasi kritik "Inside Informasi" anu kameunangan 10 Emmy sareng panghargaan Kuwu 2 dina taun 3.

Dina 2015, Kubel diangkat jadi wakil presiden sareng produser eksekutif pikeun inisiatif média digital anyar pikeun The Stronach Group. Di handapeun Stronach Digital, Phil ngawaskeun peluncuran XBTV, anu ayeuna mangrupikeun produk balap kuda multi-media anu kagungan industri anu nyayogikeun wawasan sareng analisa pikeun konsumén wagering.

"Ieu waktos pikaresepeun pikeun ngagabung HPA," catetan Kubel. "Kami ngagaduhan kasempetan anu langka pikeun ngagunakeun pangaweruh akumulasi sareng hubungan pikeun ngadukung kamekaran industri ku ngahubungkeun pamaén sareng ngarahkeun paguneman. Kuring ngarep pisan neraskeun visi HPA sareng ngamekarkeun éta salaku sumberdaya kelas dunya pikeun profesional produksi. ”

"Nalika HPA neraskeun épolusi kajadian sareng jangkauan komunitas, kami bungah nampi Phil ngagabung sareng tim kami sareng ngawangun hubungan anu deukeut sareng pamiarsa dumasar LA. Salaku industri urang terus mekar gancang, HPA parantos fokus kana sésana anu selaras sareng parobahan ieu sareng ngajaga hubungan anu caket sareng komunitas kami. Nalika acara sareng jangkauan urang parantos akar sareng tumuh, waktos na parantos aya léngkah salajengna. Dina fase anyar HPA anu seru ieu, dina acara, kaanggotaan, sareng hubungan masarakat, kami ngarepkeun ningali perspektif anyar sareng ideu anu bakal dibawa ka organisasi, ”saur Seth Hallen, Présidén HPA.

Kubel bakal didasarkeun di kantor HPA di Burbank, ngalaporkeun ka Lange.


AlertMe