imah » wartos » Pikolo Systems na Mediaproxy Rakan pikeun nganteurkeun Manajemén Advanced Kajadian

Pikolo Systems na Mediaproxy Rakan pikeun nganteurkeun Manajemén Advanced Kajadian


AlertMe

Mediaproxy, Anu panyadia ngarah tina IP solusi siaran software basis, geus ngumumkeun hiji partnership anyar kalawan Pikolo Systems, Anu canggih panyadia solusi automation workflow dumasar dina Addison, Texas. Pikolo urang ITracker, hiji industri sajalan ngalaporkeun workflow ngarah, ngamungkinkeun siaran keur gampang ngatur operasi kompléks maranéhanana. kolaborasi anu ngaronjatkeun tingkat ngawaskeun kapercayaan manajemén eusi skala perusahaan.

Mediaproxy tumuwuh sistem rekaman minuhan keur siaran di sakuliah dunya. téhnologi Premier anak, LogServer, nyadiakeun real-time ngawaskeun minuhan, ngalaporkeun, sarta manajemén kajadian tina sababaraha saluran ku uniting aksés ka sadaya sumber siaran via IP. Sakali log sarta disimpen dina format proxy, eusi bisa Disalin pikeun rekonsiliasi ngagunakeun Mediaproxy LogPlayer basis HTML5 intuitif.

Integrasi LogServer, kalawan Pikolo Systems 'andalannya ITracker, baris nyadiakeun siaran jeung pangabisa ditingkatkeun pikeun mulasara akuntabilitas jeung ngalakukeun assessment real-time Operasi maranéhanana. integrasi nu ngahubungkeun acara Kajadian Tracker sarta ngabejaan langsung kana LogServer. Pamaké tina Kajadian Tracker kiwari kudu wasa langsung ka arsip dirékam kana sistem LogServer.

"Solusi software kami nu dirancang pikeun mantuan operasi siaran dianggo leuwih éfisién dina lingkungan homogén sarta kolaborasi," ceuk Vernon Omegah, Présidén di Pikolo Systems. "Kajadian Tracker nyadiakeun siaran sarana komunikasi sareng terlibat éféktif sanajan pajeulitna operasi maranéhanana. Ti televisi lokal pikeun jaringan sarta internét operasi, mun satelit JEUNG KOPERASI origination, solusi kami bareng jeung Mediaproxy pitulung siaran acquire, ngatur, ngadistribusikaeun jeung nganalisis aset maranéhanana. Salaku workflows software-diartikeun neruskeun ngaganti heubeul, téknologi kawates, urang neangan kaluar partnerships téhnologi kalawan pamingpin pasar kawas Mediaproxy mun empower klien kami kalayan kacida hanca, solusi seamless ".

Erik Otto, CEO Mediaproxy, ditambahkeun "integral tina LogServer kalawan Pikolo Systems delivers versatility unprecedented pikeun ngajaga tingkat pangluhurna jasa pangiriman jeung pangalaman pamaké. Kamampuh pikeun konsumén urang pikeun gampang ngawas sarta gancang ngabales wae kaluar sareng mareuman-hawa sumber penting pisan pikeun ngajaga tingkat pangluhurna pangalaman konsumen na patuh peraturan dina multiplicity tina platform distribusi jeung wewengkon husus. Maskumambang ku Pikolo Systems jeung misi alat manajemén kritis maranéhanana ngamungkinkeun urang babarengan pikeun cicing salah hambalan nyanghareupan pangabutuh ngembang tina OTT sarta operator siaran jeung palanggan maranéhanana di sakuliah dunya. "


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!