imah » wartos » Pixel Power nampilkeun virtualisasi automation sareng grafik pikeun layanan linier sareng non-linier di Asia

Pixel Power nampilkeun virtualisasi automation sareng grafik pikeun layanan linier sareng non-linier di Asia


AlertMe

Rohde & Schwarz Booth 4T3-01, BroadcastAsia 2019, Suntec Singapura, 18 - 20 Juni: piksel daya nunjukkeun dua produk perangkat lunak anu paling anyar, virtualisable, di sagigoan na nyiptakeun sareng sistem automation playout, idéal pikeun jasa premium dina linier, OTT sareng VoD. Saatos akuisisi ku Rohde & Schwarz dina Nopémber 2018, piksel daya, anu nahan identitas masing-masing, mangrupikeun pameran sareng perusahaan indukna dina nangtung 4T3-01.

Dua produk parangkat lunak anyar, anu munggaran ditingali di Asia, nyaéta CREATE, aplikasi kanggo ngawangun template grafik, sareng StreamMaster PRODUK, anu ngalaksanakeun sareng ngirim grafik sacara real waktos, ngadukung sababaraha saluran sareng sababaraha operator.

Produk anyar ieu nambihan solusi set anu dumasar kana dua platform téknologi tina piksel daya: Ngolah Media StreamMaster sareng Orkstrasi Aliran Gélium. Platform ieu diwangun nganggo arsitéktur blok-fungsi fléksibel, ngamungkinkeun solusi dikumpulna anu pas pisan nyumponan kabutuhan masing-masing pangguna, bari nyayogikeun pangabisa anu paling optimal pikeun ngolah kakuatan pikeun efisiensi maksimal.

Arsitéktur lengkep virtualizable sareng tiasa dilaksanakeun dina pakakas khusus dina ruangan mesin, di pusat data perusahaan atanapi dina méga. Hal ieu ngamungkinkeun sistem beunghar dugi ka playout saluran premium pinuh dina méga tiasa diciptakeun, anu tepatna nyaluyukeun kabutuhan pangguna. Éta ogé hartosna aranjeunna tiasa gampang dikonfigurasikeun sakapeung kabutuhan parobihan, contona nambihan 4k atanapi HDR ultra HD.

"Konsumén dinten ayeuna ngarepkeun tiasa ningali saluran karesepna dina hawa sareng online, dina kualitas anu lancar," saur James Gilbert, CEO piksel daya. "Éta hartosna perusahaan média kedah ngajalankeun eusi sacara gancang tina playout linier pikeun nyekel-up sareng pidéo dina jasa anu diperyogikeun, nambahan branding sareng olahtalatah anu pas nalika ngalakukeunana.

"Hiji-hijina cara kanggo ngalakukeun ieu ku pendekatan tunggal anu nyandak blok gedong saluran sareng ngawangun unggal output sacara sampurna," jéntré Gilbert. "Platform virtualizable kami nyaéta rute pangbasajanna pikeun ngahontal ieu dina skala naon waé, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngartikeun alur kerja sareng kirimanna masing-masing, sareng ngarobih sareng ngarobih pedaran éta iraha waé."

piksel daya ngagambar dina jalur lagu 30 taun arék Spésialisasi siaran, nganteurkeun automasi playout sareng kaunggulan grafik pikeun disiarkeun sareng perusahaan média saparantos. Dinten ieu piksel daya sistem ngagambar modul ti dua platform inti, StreamMaster sareng Gallium, kanggo nyiptakeun solusi anu henteu ngan ukur cocog pikeun syarat, tapi aya model harga anyar pikeun cocog sareng pilihan pangguna modal atanapi pengeluaran operasional, sapertos bayar-as-you- ngagunakeun atanapi mayar-per-fitur.

gallium PLAYOUT mangrupa platform terpadu, canggih tur scalable pikeun scheduling, manajemén asset na automation playout. Dina pergaulan jeung StreamMaster nganterkeun, Engine playout nu terpadu pikeun liniér sarta saluran OTT, éta nyadiakeun solusi koheren, scalable jeung infinitely fleksibel pikeun pangiriman eusi. platform nu bisa dilaksanakeun dina rohangan mesin, di puseur data atanapi di awan - atanapi di hibrida sadaya tilu. Ieu kahontal ngaliwatan pamakéan mesin software idéntik maya jadi operator na konsumen tingali aya bédana dina kualitas, kinerja atawa pungsionalitasna.

platform inti sarua bisa nganteurkeun fungsionalitas euyeub lianna, kaasup nu anyar StreamMaster ngahasilkeun, Anu multi-kanal, multi-operator kreasi grafik virtualizable na playout solusi, sarta StreamMaster brand, Mangrupa branding na grafik engine playout software-diartikeun keur transmisi 24 / 7. StreamMaster nganterkeun nyaéta mesin playout terpadu anu ditetepkeun ku software pikeun linier 24 / 7 / OTT TV nganggo server COTS khusus, atanapi virtualized dina pusat data atanapi awan umum. Ieu nawiskeun master real-time tina eupan langsung, grafik real-time sareng DVE dina aliran SDI sareng / atanapi IP. gallium PLAYOUT automation saluran saluran nyaéta integral, canggih, jadwal anu teratur, manajemén aset sareng sistem automation anu nyayogikeun intelijen pikeun saluran playout lengkep, saluran-in-a-box atanapi transmisi otomatis standar perusahaan. gallium pabrik mangrupakeun leyuran eusi bungkusan dumasar-file nu otomatis dibangkitkeun klip canggih, promos atanapi gandeng ngaliwatan pamakéan témplat grafik calakan, ngaleungitkeun karya manual unrewarding na unproductive.

"Ngatasi tantangan teknis anu kami atepkeun palanggan dina dunya anu ditetepkeun ku software mangrupikeun salah sahiji hal anu paling narik jeung paling pikaresepeun anu kami lakukeun piksel daya, ”Pungkas James Gilbert. "Anu penting pisan nyaéta lakukeun dina cara anu operasionalna hargana sareng hargana sacara komersil. Ku nyayogikeun fitur-téknologi, téknologi canggih dina software, dijalankeun dina COTS hardware sareng anu virtualizable, piksel daya ngirimkeun solusi anu padet, kabuktian. ”
###
kira-kira piksel daya, hiji Rohde & Schwarz pausahaan

piksel daya tumuwuh software-dihartikeun, virtualizable, solusi pikeun siaran playout, automation, kontrol master, grafik & branding dipaké dina saluran televisi linier, OTT na VOD. -Unggul pangajén branding na promosi sistem, grafik-sangkan switchers kontrol master urang jeung canggih grafik switchable sistem produksi ngawenangkeun produser pikeun nganteurkeun eusi hirup jeung pre-dirékam dinamis pikeun sagala SD, HD, 4k, mobile, online atanapi aplikasi interaktif.

piksel daya boga pangalaman 30 taun 'tina prowess rékayasa jeung kumawula ka rojongan customer anu geus nyieun eta pilihan kahiji industri di grafik, branding na playout. Kalawan leuwih ti 2500 pamasangan sakuliah dunya, konsumén kaasup siaran-ngarah pasar kayaning BBC, Ericsson, ITV, SWR, WDR, TV2 Norwégia, Danmarks Radio, TV5 Monde, KBK, Disney, Papanggihan, ESPN, ViaSat sarta pokna.

Nembe kaala ku Rohde & Schwarz GmbH, piksel daya markas perusahaan anu di Cambridge Inggris kalayan kantor régional di Jukut Valley California jeung Dubai UAE.

piksel daya bisa ngahubungi online di www.pixelpower.com.

piksel daya ngahubungan:
Ngaran: Ciaran Doran
Judul: Exec VP
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 44 7775 581301

PR Contact:
Ngaran: Jennie Marwick-Evans
Parusahaan: Manor Marketing
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 44 7748 636171


AlertMe