imah » diulas » Pixelogic muka Anyar Digital Bioskop & Audio Pergaulan bioskop di London
Pixelogic London

Pixelogic muka Anyar Digital Bioskop & Audio Pergaulan bioskop di London


AlertMe

Pixelogic LondonPixelogic, anu panyadia global eusi lokalisasi sarta sebaran jasa, geus dimekarkeun operasi na jeung bubuka bioskop anyar jeung suites produksi di fasilitas London na di jantung Jabar Ahir. Fasilitas nu anyar nawarkeun sakabéh workflow tina tungtung nepi ka tungtung jasa, kaasup kreasi sarta mastering di bungkusan digital bioskop, screening sandiwara tina eusi bioskop digital, sarta fitur sarta audio episodic Pergaulan ngarojong jasa dubbing basa deungeun, anu ngamungkinkeun para sabenerna pangiriman dinten-na-tanggal.

Holger Hendel, Pixelogic SVP sarta diréktur EMEA, tatan "Aya hiji kedah undeniable di industri urang keur speed na efisiensi di kiriman jasa teknis luhur-nagara golongan. Urang taliti dirancang fasilitas nu ngagabungkeun lokalisasi di workflow ngaktipkeun pangiriman dinten-na-tanggal. Pixelogic handles lengkah munggaran ngaliwatan screening final kalayan kaahlian sarta kaayaan-of-seni bioskop jeung lingkungan. "

Fasilitas Pixelogic London kiwari boasts genep screening kamar projector-cahayana: tilu bioskop jeung tilu suites produksi. Tujuan diwangun tina taneuh nepi, anu bioskop nawiskeun Cim Range (setelan HDR) gambar High sarta téknologi audio immersive kaasup Dolby Atmos® na DTS: X ™. Parabot ditawarkeun dina tilu bioskop ngawengku karanjingan S6 na S3 konsol jeung ProTools sistem nu ngarojong rupa-rupa layanan campur kode sandiwara, complemented ku dua ditandé RDA anyar.

Andy Scade, Wapres senior na umum manajer di Pixelogic urang Di sakuliah dunya Digital Bioskop Layanan catetan, "konsumén kami nyangka urang pikeun nganteurkeun eusi bioskop digital ka standar pangluhurna. Kami geus invested waktu, anggaran jeung kaahlian keur nyieun lingkung produksi multi Tujuan nu ngarojong sagala bentuk screenings bioskop digital, rekaman audio, audio campur kode jeung sauntuyan mastering sarta jasa kadali kualitas. Kami fokus kana ngawangun solusi-kelas dunya nu maju, terpadu jeung efisien pikeun nganteurkeun hiji tingkat Premier sahiji layanan sarta nilai pangalusna pikeun klien kami anu dianggo ku paling eusi di-paménta. "


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!