imah » diulas » Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York

Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York


AlertMe

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung video solusi produksi, bakal ngaleupaskeun dua produk di taun ieu sacara NAB Tembongkeun acara New York. Garis-up ngawengku sagala anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series nu, ngarojong Coax, Serat & IP konektipitas jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu kalayan saeutik Kelas A-10 boléd 24.5 "panel nu delivers kinerja BLACK beredar.

The SFP-H ieu terpadu kalayan H kuat / W & S platform / W ngarojong Coaxial 3Gb / s BNC I / O konektipitas, Coaxial SFP I / O konektipitas, IP SFP + leuwih Serat decoding "ST-2110 & ST-2022" kalawan katilu Partéi H / W decoder jeung PIPM NEW "Plura IP Platform Module" decoder. Modul PIPM bisa dikodekeun jeung nganalisis rupa-rupa format média sakuliah SFP + 10G panganteur IP kapasitas tinggi. Modul tiasa terpadu di mana wae monitor ukuranana SFP-H. The SFP-H monitor seri bakal sadia dina sababaraha ukuran mimitian ti 17 "sagala jalan ka 84".

• 4 Solusi × 4 Palang Point
• LKFS * Audio Loudness Real-Time pangimeutan & logging • Captioning Closed (708 / 608)
• Ragam SFP modul
• (3) Programmable prasetél & Fitur menonjol lianna

"Plura sok komitmen pikeun mawa panganyarna jeung parabot pangalusna pikeun konsumén urang lamun perlu. Urang tingali kavling nyoko IP di industri urang jeung runtuyan SFP-H teh alat pangalusna sadia di pasar keur nangkep sakabeh jenis format sinyal jeung konektipitas béda dina hiji alat tunggal, " ceuk Ray Kalo, Présidén Plura Broadcast.

The sakabeh deret PRM-3G anyar kaasup PRM-224-3G nawarkeun hiji rarancang langsing elegan terpadu kalayan Kelas A- 10 bit boléd 24.5 " panel na delivers kinerja BLACK beredar, setelan HDR (High Range Cim) kamampuhan, waktos respon pisan gancang pikeun video lemes kalayan ampir NO Blur gerak, kontras Tinggi 5000: 1, sudut nempoan lega, baranahan warna akurat jeung konsistensi gambar kualitas nu meets sakabeh anjeun HD & Aplikasi pangimeutan SD. runtuyan PRM-3G ogé ngawengku PRM-217-3G, Plura 17 "FULL HD 1920 × 1080 Precision Broadcast LCD Series ieu diwangun ku Kelas A-10 bit LED 17 ".

PRM-224-3G-O henteu ngan monitor video rujukan; éta alat ngawaskeun rujukan komprehensif kawas euweuh séjén. Hal ieu pinuh dieusian ku panganyarna Plura fitur canggih set. , "Ceuk Ray Kalo, Présidén Plura Broadcast.

Ulah sono kaluar dina kasempetan ieu ningali produk industri-ngarah ku Plura Broadcast at NAB Tembongkeun York énggal. Pausahaan ieu exhibiting di Booth #N524. Anjeun oge bisa didatangan Plura online di www.plurainc.com.

page2image3676464

Ngeunaan Plura
Plura mangrupakeun produsén global ngarah tina rupa-rupa-kinerja tinggi monitor multi-fungsi (nepi ka 86 ") kaasup 4K na leyuran Timing / Singkronisasi direkayasa keur siaran digital jeung produksi video profésional. produk Plura nawiskeun hiji set fitur incomparable, kualitas gambar punjul tur nilai rongkah jeung reliabilitas. Plura dipikanyaho pikeun sabenerna affordable fitur tinggi-tungtung diwangun kana téhnologi core. solusi parusahaan kaasup studio jeung video portabel monitor, studio otomatis produksi, mintonkeun Time-kode & PCIecards Time-kode, test na ukur alat jeung software, karakter / Generators grafik template-disetir, sarta Sistem signage digital.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!