imah » wartos » PMC ngajalankeun Generation Anyar ti IB2S Active Studio monitor

PMC ngajalankeun Generation Anyar ti IB2S Active Studio monitor


AlertMe

IB2SAXBD_Front-3_4-4-Part_ + G.fff.

Langkung kakuatan, leuwih jéntré tur leuwih kalenturan anu atribut nu makers musik paling discerning meunang lamun aranjeunna investasi di PMC urang anyar IB2S-AII jeung kabinét kembar rujukan monitor IB2S XBD-AII.

Ieu generasi anyar prodigious rentang aktif IB2S PMC urang geus aimed di pamaké profésional gawe dina stereo jeung Sakuliling format anu merlukeun ngawaskeun tinggi-tungtung leres - kalawan duanana analog sarta digital inputs - pikeun rujukan jeung aplikasi mastering.

Teu kawas iterations saméméhna, anu IB2S-AII jeung IB2S XBD-AII Fitur sapasang rak 3U dipasang éléktronika per saluran nu ngandung motong ujung DSP-dikawasa Kelas-D Gedekeun delivering 2025W keur kabinet tunggal IB2S-AII jeung 3225W keur IB2S XBD- AII Vérsi kabinét kembar. kanaékan kakuatan ieu lowers distorsi na pedah anu monitor kalawan harti bass gede, serangan sarta ngalegaan headroom. Perumahan éléktronika kaluar-dewan hartina usability geus nyata ngaronjat, utamana lamun soffit ningkatna. Sakali dipasang aya teu kudu ngaksés panels pungkur maranéhanana salaku sakabeh kadali monitor bisa dijieun liwat RJ45 nyambung méja-luhur jauh.

Tilu-jalan IB2S-AII master kabinét bisa dibeuli sakumaha spiker di katuhu sorangan, atawa bareng jeung single-supir kabinét XBD bass pikeun ngabentuk sistem IB2S XBD-AII. Duanana sistem Fitur preparatory drivers leungeun-diwangun PMC urang - a 10 inci karbon-serat / Nomex ™ piston, hiji kubah pertengahan 75mm lawon, sarta 34mm lemes-kubah tweeter di unggal kabinet. Duanana sistem Fitur ATL ™ (Advanced Transmission Line) bass-loading téhnologi proprietary pikeun nu bass precision signature pisan tingkatan.

Duanana sistem ogé Fitur adjustable-pamaké HF na LF saringan shelving, ± 8dB tingkat input motong, sarta hiji AES3 input digital, sabab baku. Kepekaan input ti inputs analog saimbang bisa ogé disaluyukeun tina + 4dB ka + 16dB, sakabéh nu tiasa diakses via hiji jauh RJ45 disambungkeun

Pikeun konsumén jeung kamar gede, anu IB2S XBD-AII mangrupakeun solusi sampurna salaku single-supir kabinét XBD bass dilebetkeun kana sistem ieu nambihan + 3dB of headroom LF pikeun nganteurkeun resolusi fenomenal na hiji respon exceptionally lemes turun ka 20Hz. Dua cabinets bisa dipasang dina format nangtung atawa sisi-demi-sisi, deui ngaronjatkeun kalenturan maranéhanana.

The IB2S-AII jeung IB2S XBD-AII bakal ngilikan tina Maret 2019. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.pmc speakers.com.

-ends-

ngeunaan PMC
PMC mangrupakeun basis UK, produsén ngarah dunya-sistem spiker, pakakas tina pilihan dina sakabéh aplikasi ngawaskeun profésional ultra-kritis, sarta ogé pikeun audiophile discerning di imah, dimana maranéhna nyadiakeun jandela transparan kana karsa asli rekaman artis urang. produk PMC nganggo bahan pangalusna sadia tur prinsip desain, kaasup parusahaan proprietary Advanced Transmission Line (ATL ™) téhnologi bass-loading, motong-ujung Gedekeun jeung téhnik DSP canggih pikeun nyieun speaker yen sora hadir jeung musik persis saperti ieu nalika munggaran dijieun , kalawan resolusi pangluhurna mungkin, sarta tanpa coloration atawa distorsi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal klien kami jeung produk, tingali www.pmc-speakers.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!