imah » wartos » PMC Lantik Studi Vintage Minangka Distributor Thailand Sareng Pikeun Sadaya monitor Audio Pro

PMC Lantik Studi Vintage Minangka Distributor Thailand Sareng Pikeun Sadaya monitor Audio Pro


AlertMe

PMC Speaker mangrupikeun ngumumkeun yén Vinta Studios parantos diangkat janten distributor resmi di Thailand, kalayan tanggel waler perusahaan produk pikeun ngawaskeun profésional.

Tempatna di distrik Bang Na di Bangkok, Vintage Studios diadegkeun dina 2002 ku kulawarga Puengrusme salaku rékaman musik komérsial, percampuran sareng ngawasaan. Kaseueuran kulawarga Puengrusme pikeun musik sareng perhatian pikeun detil ngajantenkeun masa depan anu kuat pikeun Studi Vintage sareng reputasi pikeun ngahasilkeun hasil anu berkualitas luhur.

Dina 2016 Vintage Studios nambihan senar énggal pikeun ruku ku ngalakukeun distribusi pikeun produk Solid State Logic. Ayeuna nyebarkeun rupa-rupa merek audio pro high-end kaasup Furman, Bock Audio sareng Soundelux. Salaku tambahan, parantos ngembang kana lingkung pendidikan sareng ngajalankeun demonstrasi, kursus latihan sareng program internship universitas di kompleks tilu-studiona sempena produsén sareng lembaga pendidikan Thailand.

Kaputusan pikeun nuliskeun perjanjian distribusi sareng PMC mangrupikeun gampang pikeun Vintage Studios. Fasilitas ieu gaduh monitor PMC dina sadaya tilu kamar kontrol - MB3 XBD-A sareng monitor monitor twotwo6 di kamar utami, monitor twotwo8 di studio kadua na anu nembe diluncurkeun kompak dekatfield hasil6 monitor di studio tilu.

Pamilik Vinta Studios sareng pangadeg Sudatip Puengrusme nyarios: "PMC mangrupikeun merek anu hebat anu ngagaduhan warisan anu hébat. Sora tina monitorna henteu sukur pikeun téknologi Advanced Transmission Line anu unik sareng kami sadaya bungah tiasa nyandak tingkat ieu kualitas ka pasar Thailand pikeun pertama kalina. Saha waé anu parantos nguping PMC di studio kami parantos kagum pisan. "

Sudatip Puengrusme nambihan yén modél PMC di unggal ruangan dipilih cocog sareng akustik sareng ukuran unggal rohangan ogé pikeun kamampuan pikeun nganteurkeun hasil anu saé nalika klien ngarékam, nyampur atanapi ngawasa.

"Kami ogé nganggo aranjeunna pikeun tujuan demonstrasi sabab merek masih anyar pikeun pasar Thailand," jelasna. “Tapi, kami parantos ngagaduhan periode bubuka anu suksés sareng masarakat di Thailand parantos ngamimitian mésér PMC. Minggu kamari, nalika spesialis produk PMC Chris Allen aya di dieu, kami ngajak para produsén lokal sareng musisi hadir kanggo ngadangukeun sési pendengaran sareng sadayana kagum kalayan monitor. Staf kami ogé resep pisan sareng maranehna. "

PM PM Chris Allen nambihan: "Migawe sareng Vintage Studios mangrupikeun pangalaman anu béda pisan kusabab aranjeunna mangrupikeun fasilitas rekaman komérsial sareng gaduh hubungan anu caket sareng seueur pamaén utama dina industri musik Thailand. Kanggo kami, ieu mangrupikeun kauntungan anu saé kusabab kami leres dina mimiti ngadamel PMC salaku merek di Thailand. Kami yakin yén nalika jalma nguping kumaha monitor kami hébat, aranjeunna bakal badé mésér - sareng gaduh perusahaan sapertos Vintage Studios salaku duta urang anu penting pikeun kasuksésan masa depan kami. Naon deui anu aranjeunna proaktif pisan dina sektor pendidikan, anu ogé cocog sareng etos urang anu ngadukung musisi sareng produser ti mimiti karirna.

Vintage Studios parantos nyandak paréntah pikeun sapasang PMC IB1S-A monitor kanggo fasilitas komersil anu sanés sareng sapasang monitor IB2 XBD-A, anu bakal dipasang di studio swasta. Konsumén Thailand anu badé ngalaman sora monitor IB2 XBD bakal tiasa nganjang ka studio ieu kusabab juragan senang éta bakal dianggo salaku fasilitas demo tambahan.

-ends-

ngeunaan PMC
PMC mangrupakeun basis UK, produsén ngarah dunya-sistem spiker, pakakas tina pilihan dina sakabéh aplikasi ngawaskeun profésional ultra-kritis, sarta ogé pikeun audiophile discerning di imah, dimana maranéhna nyadiakeun jandela transparan kana karsa asli rekaman artis urang. produk PMC nganggo bahan pangalusna sadia tur prinsip desain, kaasup parusahaan proprietary Advanced Transmission Line (ATL ™) téhnologi bass-loading, motong-ujung Gedekeun jeung téhnik DSP canggih pikeun nyieun speaker yen sora hadir jeung musik persis saperti ieu nalika munggaran dijieun , kalawan resolusi pangluhurna mungkin, sarta tanpa coloration atawa distorsi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal klien kami jeung produk, tingali www.pmc-speakers.com.


AlertMe