imah » wartos » PNYA's “Post Break” Goes Tukangeun Pamandangan sareng Pos Pro ti Contenders Awards

PNYA's “Post Break” Goes Tukangeun Pamandangan sareng Pos Pro ti Contenders Awards


AlertMe

Konperénsi pidéo gratis dijadwalkeun pikeun Kemis, 8 Aprilth jam 4:00 EDT

KOTA BARU YORK— Kalayan usum panghargaan ayun-ayunan, Post Break, wébinar gratis ti Post New York Alliance (PNYA), bakal janten tuan rumah para profesional pasca produksi di tukangeun sababaraha pilem anu paling sohor taun ayeuna. Kumaha rasana ngagarap proyék anu ngahasilkeun Oscar buzz? Naha aranjeunna terang ti mimiti yén proyék éta istimewa? Naon manpaat karir tina pakait sareng pilem anu meunang Academy Award atanapi kahormatan luhur anu sanés?

Édisi Post Break khusus ieu bakal ditampilkeun salaku panelis Rita Walsh, produser gaul / pengawas produksi pos di Kungsi Jarang Sakapeung, juara 28 panghargaan kreatif, Skip Lievsay, mixer ulang rékaman dina Handap Hideung Ma Rainey, saurang nominasi lima Academy Awards, Francis Power, pengawas pasca produksi di Yudas sareng Mesias Hideung, ditunjuk pikeun genep Oscar, sareng Blair McClendon, éditor pikeun Sang Asistén, anu meunang opat penghargaan festival sareng New York Film Critics Award. Eli Lederberg bakal sedeng.

Sesi dijadwalkeun dinten Kemis 8 Aprilth jam 4:00 EDT. Saatos wébinar, anu hadir bakal gaduh kasempetan pikeun ngiringan sababaraha kelompok virtual breakout alit pikeun diskusi sareng jaringan.

Panelists

Rita Walsh mangrupikeun produser sareng post spesialis anu kéngingkeun penghargaan anu kiridit na terakhir kalebet co-produser dina Kitty Green's Sang Asistén, produser gaul / pengawas pos dina Eliza Hittman's Kungsi Jarang Sakapeung, sareng produser dina Rodd Rathjen's Kapoyan. Anjeunna ngahasilkeun hit festival Jessica Leski Abdi Biasa normal: Carita Boyband Fangirl sareng mangrupikeun produser / ngawas pengawas dina Kitty Green's Netflix Asli Casting Jonbenet. Anjeunna ogé ngagaduhan kiridit produksi dina Justin Kurzel's Rajapati Snowtown, Jane Campion urang caang Star, sareng Adam Elliot urang Mary & Max antara séjén ti Australia asalna. Ti saprak 2019, anjeunna damel antara New York sareng Melbourne.

skip Lievsay mangrupikeun salah sahiji téknisi sora anu paling berhasil dina industri pilem dinten ayeuna anu parantos ngerjakeun langkung ti 180 pilem pitur. Anjeunna 8-waktos Academy Award-nominee sareng kéngingkeun Oscar di 2014 kanggo Pergaulan Sora Pangalusna pikeun Gravitasi. Anjeunna damel sareng saderek Coen dina sababaraha pilem, diantarana Jero Llewyn Sadikin, Henteu Nagara pikeun Lalaki Sepuh jeung Getih Basajan. Kiridit na sareng Martin Scorsese kalebet Cobaan Terakhir Al Masih, GoodFellas, Jaman Innocence jeung kasino; sareng Spike Lee kalebet Ngalakukeun Kibanda Katuhu, leuweung Demam, Mo'Better Blues jeung Crooklyn. sks kasohor lianna kaasup Leres Grit, Ngajempékeun Domba, Warna Artos, Matewan, Lauk karep, Y tu Mama Tambien jeung Dunya Anyar.

Francis Kakuatan mangrupikeun lulusan Universitas Columbia dimana anjeunna ngagaduhan Andrew Sarris salaku instruktur sareng penasihat produksi. Salami 12 taun ka pengker, anjeunna damel salaku pengawas pasca produksi dina fitur, TV sareng proyek dokumenter kalebet Yudas sareng Mesias Hideung, Budak Leungit jeung Rolling Thunder Revue: Carita Bob Dylan ku Martin Scorsese; sareng salaku produser arsip dina séri Fran Lebowitz Netflix Pura-pura Éta Kota. Kakuatan ogé ngagaduhan konsultan Yayasan Film, pikeun ngalestarikeun sareng malikeun sajarah gambar gerak, sareng The Harold Hunter Foundation, pikeun ngabantosan para nonoman anu teu ngagaduhan jasa sadar poténsialna sareng ngamanfaatkeun kakuatan skateboard pikeun ngarobih kahirupan.

Blair McClendon nyaéta éditor, filmmaker, sareng panulis. Anjeunna mangrupikeun Redaksi Kontributor kanggo laboratorium Sunting Documentary Edit and Story 2017 sareng juara Juara Film Juri Pondok Sundance pikeun Éditan sareng pilem LAPS. Pagawéanana parantos diayak di Cannes, Tribeca, TIFF sareng festival-festival sanésna di dunya. Anjeunna nembe éditor dina Sang Asistén, Anu perdana di Telluride. Tulisanana parantos diterbitkeun dina n + 1, The New Republic sareng New York Times.

moderator

Eli Lederberg mangrupikeun lulusan nembé tina Parsons School of Design. Nalika kuliah, anjeunna ngagaduhan magang di A24, MATTE Projects sareng perusahaan pos-produksi New York anu sanés. Anjeunna ayeuna janten asistén pasca produksi dina séri Amazon Studios Rentang Outer.

Iraha: Kemis, 8 April 2021, 4:00 EDT

judul:  Sareng panghargaan Goes ka…

ngadaptar dieu

Rekaman sora sési Post Break sateuacana sayogi di dieu: www.postnewyork.org/page/PNYAPodcasts

 

Sesi postingan Break video dina format blog video sayogi di dieu: www.postnewyork.org/blogpost/1859636/Post-Break

 

Ngeunaan Post New York Alliance (PNYA)

The Post New York Alliance (PNYA) mangrupikeun asosiasi fasilitas pasilitas produksi pilem sareng tipi, serikat buruh sareng pos ahli anu beroperasi di New York State. Tujuan PNYA nyaéta nyiptakeun padamelan ku: 1) ngalegaan sareng ningkatkeun Program Insentif Pajak Nagara New York; 2) majukeun jasa anu disayogikeun ku industri produksi New York Post; sareng 3) nyiptakeun jalan pikeun kolam renang bakat anu beragam pikeun lebet kana Industri.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!