imah » diulas » Podcasters Bisa Ngembangkeun Podcast Éta Ku Ngadatangan @PodcastMovement

Podcasters Bisa Ngembangkeun Podcast Éta Ku Ngadatangan @PodcastMovement


AlertMe

Dina lima taun ti saprak mimiti aya. PAMBUNGGARAN PODCAST parantos dibéréskeun sacara saé pikeun ngirangan janten tujuan taunan pamungkas pikeun podcasters tina sagala rupa latar. POVCAST MOVEMENT ogé parantos nyayogikeun pendidikan sareng jaringan anu unik pikeun podcasters tina sadaya lapisan kahirupan. Sakur podcast anu nuju nyobian podcastna, atanapi aya dina prosés ngamimitian hiji, bakal tiasa ngalakukeun éta ku ngahadiran POVCAST MOVEMENT 2019, (PM19). PM19 mangrupikeun tempat anu janten Agustus 13-16 janten tempat panas paling utama dina ngahijikeun podcasters sadaya latar seni. Acara hébat ieu bakal dibanding tina podcasters aktip sareng cita-cita, reps industri, sareng profesional podcasting, jumlahna langkung ti anggota 4,000 komunitas podcast, sabab sadayana ngahiji janten bagian tina usaha anu unik pikeun ngadidik sareng dasarna ngabantosan ngembangkeun industri podcast sareng. seueur sora-sora anu ngajantenkeun hartos seni rupa-rupa sareng keseragaman budaya.

PADANGGANG PODCAST parantos teu aya upaya pikeun mastikeun bakal aya hal pikeun podcasters sadaya subjek sareng latar pikeun kauntungan nalika aranjeunna hadir dina PM19. Acara podcast hébat ieu bakal dilaksanakeun di Rosen Shingle Creek di Orlando, Florida dimana podcasters bakal disayogikeun ku aksés lengkep pikeun panyatur sareng panelis 300, sadaya milu langkung tina 150 sesi breakout anu béda sareng diskusi panel anu bakal tumiba dina salah sahiji tujuh "lagu." ieu lagu konperénsi tujuh bakal museurkeun kana jejer ngeunaan:

  • NGAROT
  • Téhnisna
  • PERUSAHAAN
  • MARKETING
  • MONETISASI
  • SOSIETY, BUDAYA & TINGKATAN
  • AUDIO DRAMA / BIDANG

NGAROT

disponsoran ku Himalaya, sareng nampilkeun sesi kaluar sapertos:

  • Dasar Podcasting 1 - Sisi Kreatif
  • Dua Menit Pikeun Kaluhuran - Nyiptakeun Bubuka Podcast Hapus Anu Ngadamel Pamireng Kawat sakitar
  • Wawancara Top 10 Wawancara Masalah Podcast Sareng Janten
  • Dasar Podcasting 1 - Sisi Kreatif

Trek kreasi bakal difokuskeun damel pikeun ngabantosan ngawulang podcasters sadaya inpormasi sareng usaha podcasting. Ngadatangan lagu ieu bakal ngabantosan panémbong pamula sareng profésional diajar kumaha ngabantosan pertunjukan sorangan, nalika aranjeunna janten immersed dina seni cariosan anu diperyogikeun pikeun nyusun podcast na, sareng kamampuan pikeun ngawawancara hébat.

Téhnisna

disponsoran ku Podcast Téknik Sakola, sareng kalebet sesi sapertos:

  • Produksi Audio Lanjut: Waaay Cicih Ngan Ngaleungitkeun Umat, Etc
  • Jalma Napas: Art Editing Wawancara
  • Usaha Sisi Podcasting

Sesi tina légnis teknis bakal damel pikeun ngalebetkeun seueur topik khusus anu dirancang pikeun ngabantosan podcasters diajar kumaha pikeun podcast tina alat sélulér, sedengkeun sasarengan ngagaduhan ahli téknis pangsaéna tina dunya podcasting ngajarkeun aranjeunna téknik ngedit unik anu bakal ngajantenkeun eusi na katingalina langkung profésional. sareng canggih.

PERUSAHAAN

disponsoran ku Wawasan Coleman, industri lagu bakal nampilkeun sesi sapertos:

  • Évolusi Iklan Podcast
  • Panel Wisata Live
  • Mawa Podcast Ka Dunya

Sesi ieu bakal dianggo difokuskeun standar iklan podcast, pangukuran, sareng sponsor podcast ageung.

MARKETING

disponsoran ku Radiopublic, sareng sareng sesi sapertos:

  • Ngembangkeun Podcast Anjeun (sareng Pendapatan!) Nganggo Marketing Marketing & Automation
  • Seni Paguneman Hard: Naha Podcasting Bisa Ngaganti Politik Urang Kanggo Anu Langkung Saé
  • Merek, Pasar sareng Tumuwuh Podcast Hébat Anjeun Upami Masih Gawé Tiasa Anu Lengkep

Jalur pamasaran bakal museurkeun kana nulungan podcasters sanés ngan ukur nyieun kontén unik sareng aslina, éta ogé bakal ngabantosan yén jalma-jalma anu leres nyarioskeun naon anu dikedalkeun ku podcast nalika aranjeunna ngamajukeun dirina. Podcasters anu ngalacak lagu pamasaran tiasa tiasa diajar téknik mimitian ti ngagunakeun média sosial, pamasaran email, sareng téknologi anyar salaku sababaraha podcast anu suksés di dunya ngabantosan aranjeunna ngembangkeun podcast.

MONETISASI

disponsoran ku Triton Digital, sareng ngalebetkeun sesi sapertos:

  • Integrasi, Kurban Khusus, Penylametan Fan, Aduh My!
  • Candak Dibayar ka Podcast: Frontier Next
  • Rundingan pikeun panyipta Eusi

Trek monetisasi bakal nampilkeun para ahli anu ngartos kumaha podcasters tiasa kauntungan tina karajinanna, sabab ngabantosan ngajarkeun aranjeunna rupa-rupa metode kumaha sacara épéktip nyandak sponsor, ogé sipat masarakat pikeun podcast.

SOSIETY, BUDAYA & TINGKATAN

disponsoran ku Lipstik & Vinyl, bari kalebet sesi sapertos:

  • Lokasi, Lokasi, Lokasi! Ngalaporkeun Kaadilan Pidana tina Ground Up
  • Dipercaya: Ngalaporkeun dina Serangan seksual di #MeToo .Ta
  • Podcasting Tujuan-disetir: Nganggo Sora anjeun sareng Jaringan anjeun Pikeun Damel

Lagu The Society, Culture & Advocacy works works for both both speaker and Hadits sami-sami datang babarengan sareng méréskeun lengkep ngalangkungan masalah sosial sapertos rasisme, kabinékaan, sareng sababaraha jinis pelecehan anu masih peryogi perobihan anu hébat dina budaya modern. Lagu ieu penting sareng ngalangkungan sesi anu dilebetkeun, éta bakal tiasa ngabantosan dina damel masihan sora anu kutang pisan anu dipikabutuh pikeun seueur komunitas anu nyarios yén seni podcasting tiasa ngabantosan dina ningkatkeun kasadaran anu langkung ageung.

AUDIO DRAMA / BIDANG

Rapat lagu konperénsi unik ieu kalebet:

  • Wirahma Carita
  • Punten Oh Punten Perhatoskeun Kuring: Nyusun Narasi dina Fiksi Audio
  • #OwnVoice: Crita Ngaliwatan Pangalaman sareng Idéntitas dina Fiction Audio

Diantara genresi anu paling pesat ngembang dina seni podcasting, nyaéta format drama audio. Lagu unik sareng sési ieu bakal ngalacak lagu atikan fokus audio drama, sareng éta bakal janten pangalaman pembelajaran anu hadé pikeun podcasters tina sadaya genres!

ieu lagu konperénsi tujuh bakal diwangun ku podcasters brand-énggal, sareng para veteran audio anu sadayana dina misi ngumpul saloba podcaster sabisa dina naon komunitas anu terus-terusan tina sora seni anu unik, bari sakaligus masihan kasempetan belajar anu berharga anu bakal ngabantosan aranjeunna tumuwuh salaku podcasters sareng salaku manusa.

Pikeun rarancang lengkep jadwal konperénsi, langkung klik di dieu, sareng kanggo langkung seueur dina PM19, teras parios 2019.podcastmovement.com.


AlertMe