imah » jobs » Pondok-Bentuk Story produser / Redaksi (Full Time)

Bubuka proyék: Short-Bentuk Story produser / Redaksi (Full Time)


AlertMe

Alucia Productions
lokasi: New York NY US
Kudu versed di Adobe Edit Suite terus Saatos Balukar. Adobe premiere, Saatos Balukar - jeung kamampuhna troubleshoot isu software jeung hardware ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)