imah » jobs » Pos Produksi Insinyur / Manajer Studio

Bubuka proyék: Post Produksi Insinyur / Manajer Studio


AlertMe

posisi: Pos Produksi Insinyur / Manajer Studio
pausahaan: Canggih Systems Grup
location: Sunnyvale CA US

Canggih Systems Grup ieu néangan hiji Post Produksi Insinyur / Manajer Studio ngarojong operasi sarta téhnologi di fasilitas produksi video di Sunnyvale. tugas primér ngawengku; Produksi, produksi pos, manajemén media, manajemén parabot, pangropéa sarta perbaikan tugas.

tanggung jawab:

  • Produksi pos: ngedit, desain grafis, koreksi warna, grading
  • manajemén Media: administrasi San Lokal, manajemén média removable na archiving
  • Produksi vidéo: manajemén studio, pangropéa gear, operasi kaméra
  • pangropéa sistem: nedunan diagnostics, ngungkulan, rutin jeung perawatan preventif pakakas
  • Act sakumaha sumberdaya teknis primér pikeun produksi pos na workflow manajemén média sarta Sistem.
  • Rojongan MacPro konfigurasi dumasar édit stasiun tur ngungkulan
  • Pintonan pangropéa rutin sarta ngungkulan dina sagala parabot studio patali
  • Nerapkeun téknologi anyar jeung anggota staf karéta di pamakéan ditangtoskeun
  • Ngatur cadangan, ngaronjatkeun gawé-aliran jeung prosedur pos-produksi dokumen
  • Liaison kalayan tim IT global keur ngagambarkeun departemén kapentingan teknis

syarat:

  • taun 5 tina pangalaman produksi video sakabéh
  • Minimum 2 taun pangalaman dina lingkungan pos produksi
  • Leungeun-on pangaweruh sistem produksi video jeung alat, kaasup sinyal audio analog / video digital /, mantau jeung alat uji.
  • Pangaweruh ngeunaan format video, protokol na standar encoding
  • pamahaman jero ngeunaan Adobe CC (premiere, Saatos Balukar, dkk), Final Cut Pro, karanjingan
  • pangalaman éksténsif ngarojong tur ngungkulan Mac OS X jeung software patali
  • pamahaman dasar téknologi jaringan - switching, patching, VLANs, 10GBe, SDI, saluran serat
  • interpersonal Alus, kaahlian Komunikasi lisan sarta tulisan
  • Kamampuhan pikeun gancang diajar parabot anyar jeung téknologi
  • Kamampuhan pikeun dianggo ogé dina lingkungan tim, kaasup bakat, produser sarta direksi, dina deadlines waktu nu ketat
  • Frékuénsi ékspéktasi of karusiahan lengkep dina sagala urusan bisnis.
  • Kamampuh éféktif komunikasi jeung kolaborasi jeung rupa-rupa jalma jeung fungsi pakasaban
  • Kamampuhan pikeun dianggo jadwal variatif sarta digawé lembur jeung / atawa libur
  • Grace dina tekenan

bonus nunjuk

  • pangalaman rojongan MAM
  • Pangaweruh ngeunaan hiji atawa basa scripting langkung


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)