imah » wartos » Intip Post Ngirimkeun Langit Satu Brassic di HDR sareng DaVinci Resolve

Intip Post Ngirimkeun Langit Satu Brassic di HDR sareng DaVinci Resolve


AlertMe

Fremont, CA - September 10, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén fasilitas pos Inggris, Core Post, parantos ngembangkeun kamampuan produksi pos na pikeun nawiskeun pangiriman HDR pikeun siaran sareng klien produksi liwat alur kerja DaVinci Resolve Studio na anu tos aya.

The post post service full, didasaran di Salford's Media City, ningkatkeun suite koreksi warna master ku hiji parangkat Scan 3XS kanggo realtime 8K realtime sareng 4K 1000 nit EIZO monitor monitor. Proyék munggaran anu bakal direalisasikeun ngaliwatan pipa anyar nyaéta drama komedi Sky One, Brassic, diciptakeun sareng Danny Brocklehurst sareng Ieu Joe Gilgun Inggris. Karya VFX meuntas séri ogé direngsekeun sareng Fusion Studio ku Tanvir Hanif di Digital Imaging fx.

Disaring di North West England, drama ieu nyusul sakelompok babaturan kelas kerja anu milari cara konvensional pikeun meunang di kahirupan. MD's Core Post, Matt Brown, ngécéskeun yén tim produksi hoyong pangiriman HDR pikeun mastikeun fitur kasebut ngagaduhan identitas anu wani, stylized kalayan éstétika cinematic pisan.

"Sakabeh séri ieu ditembak anu indah, sareng kami badé ngaréndéngkeun warna ngageter sareng warna; sareng sanaos seueur kaayaan kota, kami henteu hoyong anu stereotypical suram sareng kalér abu katingal, "jelas Matt. "Éta kahiji waktos tim produksi nembak pikeun pangiriman HDR, tapi urang sadayana mutuskeun di awalna moal ngarobih hal-hal, tapi malah konséntrasi pikeun meunangkeun sadayana rinci anu urang peryogikeun pikeun kiriman."

Séri éta ditémbak dina 2.35.1 anamorphic, kalayan 4K rusuh dirobih kana CinemaScope. Panungtun motong dina nyetél sareng Ngéréskeun alat masking dina pos mastikeun framing akurat sapanjang. Matt teras damel di kelas HDR nganggo kurva PQ, anu ngabantosan ngahasilkeun kelas anu alami pisan.

"Kurva PQ karasaeun kawas éta ngompa jumlah anu tepat kana gambar di awalna. Kadang-kadang di SDR, jalma bodas tiasa ngaraosan caket sanajan dina tingkat puncak, sareng anjeun sering ngaraos siga anjeun kedah berjuang pikeun cekap pikeun cocog sareng kahirupan nyata. Kalayan Brassic, kuring ngirangan kelas ka anu sapertos tingkat alami, tinimbang ngadorong gamma sapertos anu bakal kuring lakukeun dina pamasangan SDR. Alat manajemén warna na ngabéréskeun mangrupikeun fitur anu kapaké pikeun mastikeun sadayana dina garis waktos anu cocog. "

Sakali kelas HDR parantos réngsé, Matt ngirim vérsi SDR kalayan panyambung Dolby Visi teras-teras didamel motong kanggo ngeusian kelas kanggo format anu béda.

"Kami diajar pisan saé dina proyék ieu. Contona, pamandangan anu nganggo lampu neon anu terang atanapi jandéla ageung dina latar kasarna jelas terang dina versi HDR, yén karakterna tiasa katingali silhouetted. Nanging, masih aya jumlah anu cekap pikeun ineground sareng fitur na; éta ngan ukur panon urang anu teu tiasa nyaluyukeun kana kisaran ieu, anu dipasrahkeun ka layar anu kawilang leutik. Ieu sadayana peryogi diperhatoskeun, sabab masalah ieu moal sapertos akut dina SDR. Waktu éta mangrupikeun pasualan ngalereskeun panyusutan halus dina kelas skim pikeun mastikeun integritas visi kreatif asli disimpen dina sadaya kameunangan. "

"Parantos janten pangalaman pembelajaran anu saé pikeun urang sadayana aub sareng proyék Brassic, sareng kami parantos senang kalayan kumaha kabuktosan DaVinci Resolve parantos kabuktosan," pungkas Matt.

Pencét Fotografi

Poto produk DaVinci Resolve Studio, Fusion Studio sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe