imah » diulas » Pos Produksi Dunya Readies pikeun NAB Tembongkeun Jeung bengkel leuwih ti kungsi

Pos Produksi Dunya Readies pikeun NAB Tembongkeun Jeung bengkel leuwih ti kungsi


AlertMe

a1

Salaku pendekatan Asosiasi Nasional Broadcasters (NAB) Témbongkeun Acara, Post Production World siap, sakali deui, langkung seueur nawiskeun bengkel sareng seminar ti sateuacanna. NAB Tembongkeun 2017 bakal lumangsung di pusat konvénsi Las Vegas ti April 22-27 sareng katingali langkung ageung batan acara anu suksés pisan taun ka tukang.

Post Production World mangrupikeun acara pelatihan utama di dunya pikeun panyipta kontén sareng desainer kaasup TV, pilem sareng éditor video, produsén, diréktur, seniman grafis, désainer gerak sareng spesialis média énggal. Dihasilkeun ku gawéan sareng Kahareup Konsép Media, program genep dinten gaduh jadwal multi-lagu anu mantep dina téknologi produksi sareng produksi produksi, tren sareng alur kerja. Éta mangrupikeun bagian anu paling diantisipasi dina NAB Tembongkeun.

Program Dunia Produksi Pasang di NAB Tembongkeun 2017 ngalangkungan sesi 250 dina ngedit pidéo, grafis gerak, sinematografi, pencahayaan, desain sora, koréksi warna sareng grading, manajemén proyék, distribusi kontén, téknologi anyar sareng seueur deui. Rincian tambahan ngeunaan program taun ieu bakal tiasa dilakukeun pas. Dunya Produksi Dunya lagu ngawengku: Post | Produksi, Motion grafik & VFX, Produksi, Usaha Kreatif, Digital Distribusi, P | PW Universitas, NAB Tembongkeun Ayeuna, Jurnalisme Mobile, Kauntungan, Salib Train, sareng seueur deui.

Ieu mangrupikeun conto leutik tina bengkel sareng seminar anu pikaresepeun anu bakal sayogi di Post Production World at the NAB Tembongkeun 2017 ...

  • Ngalatih Karéta: Saatos Pangaruh Élmu pikeun Rédaksi Video
  • Kumaha Naskah: Prakték Terbaik pikeun Nulis Proyék Anjeun
  • In-Depth: Produksi Video perusahaan
  • Unraveling Workflows Digital pikeun Carita Mobile
  • Dina-Depth: Kaméra 4K Kompak Sony, Panasonic, sarta Canon
  • Kolam Palang: Photoshop Pentingna pikeun Pédéo Pidéo
  • Kolam Palang: Ngédit pidéo dina DaVinci Resolve
  • Promosi & Karusakan Komérsial
  • 3D Modeling di jero Bioskop 4D

sareng seueur deui…

Ogé premiering di 2017 NAB Tembongkeun bakal janten pangalaman énggal anu kasebat Mect Effect. Téknologi anu énggal langkung gancang tibatan manusa. Sareng urang nuju dina dunya penemuan urang sorangan. Paripolah sareng bisnis parantos ngagabung sareng ngiréntasi kontén, alur kerja sareng hasil streams.It's The MET Effected, hiji fenomena budaya dibuang ku solusi hibrid sareng konektipitas anu teu ngarobih alam anu kacida kumaha urang hirup, damel sareng maén.

Candak Toong nyolong dina heran The MET Efek ..

Disiarkeun ngéléhkeun teh produser resmi NAB Tembongkeun Hirup keur 2017 NAB Tembongkeun in Las Vegas. Dina 2016, siaran kami kagungan 1.3 juta pemirsa! Keur paling sinyalna di-jerona acara ogé ngawawancara topics jeung ekslusif ... Pastikeun anjeun Ngepaskeun di di broadcastbeat.com


AlertMe
Kevin Sawyer

Kevin Sawyer

Bapak Sawyer mangrupakeun panulis leupas, redaktur sarta wartawan ti Tampa. Anjeunna geus ditulis rébuan artikel pikeun ratusan majalah na situs warta dina jejer countless kaasup elmu, media jeung téknologi. Anjeunna oge panulis loba tulak bodas, laporan husus sarta eBooks ngawengku rupa-rupa subjék.
Kevin Sawyer