imah » jobs » produksi pos

Bubuka proyék: produksi Post


AlertMe

posisi: produksi pos
pausahaan: a2 visualisasi LLC
location: Dallas TX US

a2 visualisasi nyaéta luhur global teguh 3D Desain kalawan museurkeun kana nyadiakeun hyper virtualization arsitéktur realistis jeung produksi kanyataanana maya.

Diadegkeun dina 2006, pausahaan ieu kantor pusatna di duanana Dallas, Texas sarta Saigon, Vietnam. Hatur nuhun ka Tim desain na badag sarta mahér kamampuhan global na bentang lima benua jeung leuwih ti nagara 25 earning parusahaan sababaraha ASAI Awards sahiji kaunggulan. Bari digawé nutup kalawan 800 na + klien sapanjang proses desain, a2 visualisasi excels dina misi maranéhanana "Ngaktipkeun pamanggih anjeun kana realitas".

Sarat pikeun Nerapkeun:

  • Portfolios tina gambar / Pindah Gambar / Demo Reel

tanggung jawab:

  • kaasup ngedit, audio, koréksi warna, jeung desain grafis gerak, gambar, pilem guaranteeing hiji nilai produksi kualitas luhur.
  • Milu gawé na rohangan ngédit lamun diperlukeun, boga rarancang jeung pamanggih sorangan ka pastikeun karya rengse meets standar kualitas tangtu
  • Interaksi jeung ngarti kaperluan klien, sarta ngamekarkeun konsép video na storyboard minuhan tungtutan klien.

Kualifikasi konci:

  • média positif sikep, visualisasi arsitéktur, Grafika Desgin, ..
  • kaahlian storytelling Alus
  • Rasa média sosial

kualifikasi:

  • Studi Film sarta televisi patali utama, 2-3 taun pangalaman kerja relevan;
  • Latar dina storytelling nonfiksi
  • Pangaweruh ngeunaan jaringan online jeung média anyar
  • Alus etos jeung kaahlian kerjasama kuat tur sumanget gawe babarengan
  • Wawuh jeung prosés syuting, boga rasa kuat mikir logis, pikir dina suku anjeun sarta mibanda kamampuhan pikeun leres nungkulan sagala jinis situasi kaduga
  • Kamampuhan pikeun ngudag, sorangan, sarta turutan up on tunduk compelling
  • Pangalaman jeung cahaya tingkat tinggi di studio jeung widang produksi
  • juru dongéng hébat, kaahlian Komunikasi lisan jeung tulisan alus teuing
  • Ahli dina Adobe premiere, Saatos Balukar, Photoshop, Nik Warna koreksi na plugin sejen,
  • Kamampuh conceptualize sarta ngamekarkeun duanana seri anyar jeung format keur programming kami ayeuna

Pikeun mastikeun hiji prosés aplikasi lemes, urang niatna ajak anjeun kaasup tumbu ka demo reel anjeun / portopolio di neruskeun Anjeun.

Type proyék: Intership, Bagian waktos, Kontrak

gaji: $ 2,000.00 ka $ 6,000.00 / bulan

Type pakasaban: Pausahaan-waktos

Gaji: $ 2,000.00 ka $ 6,000.00 / bulan


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)