imah » diulas » Postium Korea, Ltd. announces distributor anyar pikeun Amérika

Postium Korea, Ltd. announces distributor anyar pikeun Amérika


AlertMe

Postium Korea, Ltd., desainer sarta produsén sahiji solusi ngawaskeun video definitif pikeun siaran jeung produksi gambar gerak, nyaeta pleased ngembarkeun pengangkatan Postium Amérika salaku distributor ekslusif maranéhanana pikeun Kalér jeung Amerika Kidul. Postium America bakal nawiskeun hidayah ahli dina Pilihan produk sarta integrasi sarta tawaran produk ngaliwatan nilai-ditambahkeun channel reseller mitra sapanjang Amérika.

"Urang téh gumbira keur boga tim Postium America gabung usaha urang rék dilegakeun brand global urang," ceuk Sung Il Cho, Présidén di Postium Korea, Ltd., "Aranjeunna gaduh pangalaman considerable dina siaran jualan monitor jeung pamasaran sarta bakal sumberdaya gede pikeun resellers na konsumén sapuk."

CEO Postium America urang, Tim Giraldin jeung VP of Penjualan & Marketing, Wes Donahue, aya komitmen ka nerapkeun pangalaman maranéhanana jeung pangaweruh produk kalawan pendekatan customer-centric mun ngembangna pangsa pasar keur brand Postium.

"Ieu waktos bener seru." ceuk Wes Donahue, "Industri kami geus transforming kalayan model sebaran anyar jeung deliverables eusi leuwih ti kantos sateuacan. téknologi anyar kawas setelan HDR na 4K anu ngarobah cara eusi Birokrat nganyatakeun visi kreatif maranéhanana sarta Postium America nawarkeun rupa-rupa-euyeub fitur, mintonkeun warna-akurat pikeun mastikeun visi maranéhanana satia dihasilkeun. "

Kusabab ngadegna di 1999, Postium Korea geus supplier dipercanten sahiji siaran profésional, gambar gerak jeung alat studio ka pausahaan sakuliah dunya. Pikeun leuwih dékade, aranjeunna geus digabungkeun kaahlian teknis sareng asupan langsung ti para nasabah ngamekarkeun, insinyur sarta rancang monitor video profésional dipercaya ku professional di sakuliah dunya.

monitor newest Postium urang 4K setelan HDR-Siap aya diantara paling boga kabisa dina nuhun industri pikeun fitur unik tur inovatif maranéhanana. Aranjeunna bagean pikeun nganteurkeun solusi dirancang sabudeureun konsumén syarat teknis, kreatif sarta budgetary ngamangpaatkeun teknologi paling canggih aya.

Postium tetep committed mun nyadiakeun total solusi keur generasi saterusna mintonkeun siaran na gambar gerak produksi, babagi kasuksésan maranéhna kalawan mitra, sarta jadi pamingpin global di monitoring video profésional.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.postiumamerica.com atanapi ngahubungan Postium Amérika dina 833-POSTIUM (833-767-8486) atawa sales@postiumamerica.com.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!