imah » wartos » Veteran Industri Babakan Produksi Ron Silveira

Veteran Industri Babakan Produksi Ron Silveira


AlertMe

Industri Produksi Pasundan Veteran Ron Silveira Hollywood Wartawan Baheula, Silveira nyéépkeun salapan taun janten COO of The Post Group, dimana anjeunna tanggung jawab pikeun pamisahan épék visual sareng grup film digital ogé dibentuk desain na…

sumber: www.hollywoodreporter.com


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)