imah » jobs » Poto / Video Produksi intern

Bubuka proyék: Poto / Video Produksi intern


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: BCS
location: Los Angeles CA US
Kamampuhan pikeun nganteurkeun video sareng motong, grafik, sora jeung elemen séjén anu nepikeun nilai produksi kualitas sarta tingkat sophistication teknis ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!