imah » jobs » Poto Intern

Bubuka Padamelan: Photo Intern


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Majalah Growler
location: Saint Paul MN US
Pangalaman sareng Adobe Photoshop, Lightroom, sareng Bridge. Majalah Growler milari hiji intern anu ngamotivasi pilari nyandak léngkah kahiji maranéhanana ka dunya…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)