imah » jobs » Poto Intern

Bubuka Padamelan: Photo Intern


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Majalah Growler
location: Saint Paul MN US
Pangalaman sareng Adobe Photoshop, Lightroom, sareng Bridge. Majalah Growler milari hiji intern anu ngamotivasi pilari nyandak léngkah kahiji maranéhanana ka dunya…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)