imah » diulas » PowerHouse VFX Terus narabas Mimiti Taun kalawan M. Peuting Shyamalan urang "Kaca"

PowerHouse VFX Terus narabas Mimiti Taun kalawan M. Peuting Shyamalan urang "Kaca"


AlertMe

NEW YORK- PowerHouse VFX, studio butik VFX basis York Anyar, rounded kaluar sataun kahijina dina bisnis ku porsi salaku budi ngajual épék visual dina M. Peuting Shyamalan urang kaca. Dina bioskop on January 18, 2019, kaca mangrupakeun showcase pikeun PowerHouse urang bakat pangalusna-di-kelas na hubungan klien sterling.

Diadegkeun dina 2017 ku Samaun VFX Eksekutif produser Bob Lowery na Sr. VFX Megapolitan Ed Méndez di partnership kalawan Jonathan Hoffman jeung Pete Conlin, kepala sekolah sahiji layanan pos stalwart Sixteen19, PowerHouse disadiakeun Shyamalan sarta timnya kalawan pendekatan-layanan pinuh nu geus gancang jadi kartu nélépon parusahaan sakuliah industri.

PowerHouse réngsé ngadeukeutan 300 nembak mimitian ti Pahlawan CG karya karakter animasi, ekstensi set lingkungan kaasup wangunan jeung mobil, mun bringing The Gunana pikeun hirup di beuki loba pamandangan ti tadi maranéhna dilakukeun samemehna di Beulah. Teu siga ayeuna loba nu modern poé pilem superhero, nu Lolobana karya urang bakal balik unnoticed, tapi urang resep eta cara nu na jadi teu Peuting jeung timnya.

"Ed sarta Bob geus dipercanten mitra kreatif dina sababaraha film kuring, jadi lamun maranéhna nyieun kaputusan kandel pikeun ngabentuk parusahaan sorangan, gawé bareng aranjeunna deui jadi euweuh-brainer," ceuk Shyamalan. "Karya Great tur kuat, hubungan dipercaya mangrupakeun faktor sarua penting pikeun kuring dina milih collaborators abdi. Abdi ngarep pisan ningali PowerHouse tumuwuh sarta makmur sangkan bisa ngalakukeun leuwih gawé bareng dina mangsa nu bakal datang ".

"Urang ngadegkeun parusahaan ieu kusabab kami yakin yén urang kukituna nawarkeun tingkat luhur jasa ti paling warung VFX," ceuk Lowery. "Urang dianggo kalayan klien ti meunang-buka pastikeun urang nuju ngarojong visi maranéhanana. Porsi sakumaha ngajual VFX budi keur proyek sakumaha rumit sarta ambisius salaku kaca nempokeun sabaraha ogé pendekatan anu hade -. utamana lamun nganggap yén kami geus hijina geus dina bisnis keur sataun "

"The roster jero ngeunaan storytellers visual berbakat nu urang geus dibawa kana dina sataun sangkan urang naek kana tantangan teknis na kreatif kaca ngawarah, "ceuk Méndez. "Antara nu jeung hubungan urang geus dibudidayakan leuwih taun kalayan wengi, ieu fit alam -. Salah yen urang geus bungah nyieun deui dina leuwih loba proyek bade maju"

Tim PowerHouse nu mantuan mawa kaca mun hirup geus dipelak pikeun kaasup luhur-kiyeu bakat kawas CG / VFX ngawas Dan Bornstein, VFX ngawas Ruben Rodas, umum manajer Chris Kenneally, sarta produser Sr. VFX Ryan Cunningham dina taun kahiji parusahaan. Tim nu brings dekade tina pangalaman ti pausahaan kawas ilm, beuleum, Cafe FX, sarta Zoic béja, sarta ngabalukarkeun grup seniman opat puluh jeung cacah.

PowerHouse geus nyieun Investasi ibukota signifikan pikeun ngagedekeun base ieu lega bakat. Occupying 5,000 kaki pasagi di markas kaayaan-of-nu-seni Sixteen19 di Chelsea, New York

kaca nyaeta ngan paling panganyarna dina senar proyék groundbreaking anu mantuan ngawangun reputasi PowerHouse urang salaku hiji pamimpin industri di 2018. Pausahaan dibawa dinamis, pendekatan kolaborasi -na pikeun film kawas Mulih Mary POPPINS, Tempat sepi, sarta wengi sakola, Sarta acara TV kawas THE kacida alusna Bu. Misél jeung AS Network urang THE kosongna.

reputasi PowerHouse urang tumuwuh salaku pasangan kreatif vital ieu ditingkatkeun ku partnership strategis na kalawan Sixteen19. Bari dimungkinkeun geus lila geus dipikawanoh salaku salah sahiji imah pos Premier New York urang ti dailies ngaliwatan pagawean gambar, PowerHouse nyadiakeun sapotong leungit tina teka nu. Kalawan babarengan, pausahaan nawarkeun solusi unik pikeun klien - a suite mimiti-to-finish tina jasa pos na VFX handapeun hiji hateup.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep nelepon 215-284-9949 atanapi mangga buka www.powerhousevfx.com.

kaca Ngeunaan

Wengi Shyamalan ngahimpun nu narratives dua tina standout na originals-2000 urang Unbreakable, Ti Touchstone, sarta 2016 urang Beulah, Ti Universal-dina hiji ngabeledug, Thriller komik-buku sagala-anyar: kaca.

ti Unbreakable, Bruce Willis mulih sakumaha Daud Dunn sakumaha teu Samuel L. Jackson sakumaha Nabi Elias Harga, dipikawanoh ogé ku pseudonym na Mr. Kaca. ngagabung tina Beulah anu James McAvoy, reprising peran minangka Kevin Wendell Crumb jeung sababaraha identities anu reside dina, sareng anya Mekarwangi-Joy sakumaha Casey Cooke, hijina captive salamet hiji patepungan jeung The Gunana.

Handap kacindekan tina Beulah, kaca manggih Dunn pursuing inohong superhuman Crumb urang The Gunana di runtuyan escalating encounters, bari ayana shadowy of Harga emerges salaku hiji orchestrator anu nyepeng Rahasia kritis kana duanana lalaki.

Ngagabung nu matak sagala-béntang nu Unbreakable'S Spencer Ngubaran Clark na Charlayne Woodard, anu reprise kalungguhan maranéhna salaku putra Dunn urang jeung indung Harga urang, kitu ogé meunangna Golden Globe Award Sarah Paulson (Amérika Blora Story runtuyan).

culmination pangélingan ieu blockbusters sakuliah dunya na dihasilkeun Shyamalan na Blumhouse Produksi urang Jason Blum, anu ogé dihasilkeun saméméhna dua film nu nulis / diréktur pikeun Universal. Aranjeunna ngahasilkeun deui kalawan Ashwin Rajan sarta Bayu Bienstock, sarta Steven Schneider sarta Kevin Frakes, anu ngahasilkeun eksekutif. Gary Barber sarta Roger Birnbaum ogé ngawula salaku produser eksekutif.

A Gambar Tepi Blinding jeung produksi Blumhouse, kaca dileupaskeun ku Gambar Universal di Amérika Kalér jeung ku Buena Vista International mancanagara. www.glassmovie.com


AlertMe