imah » diulas » Ngawaskeun Kalolobaan Webcasting Webcasting paling sasatoan sareng Matrox® Monarch EDGE

Ngawaskeun Kalolobaan Webcasting Webcasting paling sasatoan sareng Matrox® Monarch EDGE


AlertMe

Video online sareng platform over-the-top (OVPs na OTTs) terus ngembang. Pamaké bisa ngajentrekeun sareng ngamangpaatkeun inpormasi webcasting pangpentingna - sapertos laju frame-high (HFR) 4K, 4K 360 VR, sareng Pilihan multi-kaméra - dirojong dina pamuter video desktop, mobile, sareng Smart TV. Dirancang pikeun berpungsi dina aliran dinten gawe live live dinten éta, Matrox Monarch EDGE nyayogikeun siaran sareng ahli pidio séjén anu parantos mantap, low-latency, sareng dinamis kamampuhan encoding H.264 rangkep dina alat ci, low-power, sareng portabel.

Ngagunakeun métode anu kabuktian pikeun minuhan standar anu ayeuna

Kodék H.264 ditarima sacara universal pikeun kontribusina wéb sareng streaming langsung. Palaksanaan unik Monarch EDGE ngajaga naekna data sacara éksténsif lemah sareng ngaminimalkeun latency sadayana henteu nyorbankeun kualitas. Operasi pangkodean bebas Monarch EDGE per input bisa dikonpigurasi pikeun ngalirkeun data kana tujuan langkung atanapi langkung. Unggal operasi nguntungkeun ti sémor anu kuat pikeun henteu mengalian jeung ngahubungkeun engine pikeun ngajamin ukur gambar prisine sareng audio anu dikodekeun.

Sanggup ngubungkeun ku pangleutikna tina workflows, Monarch EDGE nyéréskeun kakuatan anu teu sarua, anu ngajentrekeun encoding anu digabungkeun kalayan henteu kaetén henteu kaunangan sareng kasadiaan universal codec H.264. Desain praktis, ci Monarch EDGE ngajadikeun éta idéal pikeun instalasi dina fly-pack, OB van, atanapi sareng unit Monarch EDGE anu sanés dina rohangan 1RU-rack. Anu 4K UHD / multi-HD inputs ngadamel Monarch EDGE idéal pikeun acara naon waé katutupan ku sababaraha saluran kaméra, sapertos acara olahraga sareng konser. Salaku platform panyingkepan luhur, Monarch EDGE tiasa nampi opat merdika HD inputs sareng nganteurkeun sababaraha aliran per input, sahingga cocog pikeun pamasangan kamar parabot sentral.

Tackling workflows munculna

Monarch EDGE saé pikeun nyocogkeun ka workflows webcasting anu munculna ayeuna, sapertos jelema anu nganggo paménta eusi 4K UHD. Sahiji kamampuan panyandi 4K UHD Monarch EDGE anu saé pangsaéna anu dilampahkeun, webcasters kedah néwak pidéo nganggo kaméra jeung alat 4K UHDna sarta nganteurkeunkeun video anu dikodekeun Monarch kana OVP. Ti dinya, webcasters tiasa ngantep OVP ngurus downscaling. Alesan pikeun ieu, sedengkeun kadaharan dikirimkeun dina resolusi leuwih handap 4K UHD tiasa idéal pikeun layar leutik, anu balukarna kirang-optimal pikeun optimal, layar anu nganggo TVN-XHUMXK UHD sabab TV sorangan ngusulkeun upscale eusi dikirimkeun ka eta dina resolusi handap. Nalika aliran anu dikirimkeun dina 4K UHD kana OVPs, OVPs moal nengetan ngiroraskeun milih pikeun ukuran ukuran layar leutik, sapertos laptop, tablet sareng smartphone supados layar anu leuwih leutik bakal tetep tiasa ningali kualitas gambar anu luar biasa. Ngagunakeun Monarch EDGE, webcasters tiasa nganteurkeun video kualitas pristis kana kana sagala ukuranana pidanganan, sareng pemirsa bakal ningali produk ahir anu tingkat kualitas punjul anu dimaksudkeun dina wécaster.

Cara séjén numana Monarch EDGE tiasa ngabantosan webcasters ngamaksimalkeun pangiriman 4K UHD nyaéta ku jalan tiasa nyandak jalma dina 4K UHD sareng nganteurkeun sababaraha ukuran pigura anu béda dina sababaraha OVPs béda dina waktos anu sareng. Contona, Monarch EDGE ngamungkinkeun pikeun ngalirkeun data kana Facebook salami resolusi anu disarankeun ku 720p, sareng waktos sami, ngalirkeun YouTube ka 4K UHD - bari tetep mibanda kaluaran tambahan anu tiasa ngaliwat OVPs lianna atanapi server media kawas Wowza. Kanggo workflows anu sanés meryogikeun sababaraha HD eupan, Monarch EDGE sanggup ngandikeun langkung ti hiji HD aliran bakal dikirimkeun ka sahanteuna lokasi 16 kanggo jangkauan sareng paparan anu teu kahalangan. Webcasters tiasa ngamangpaatkeun mesin encoding anu kawasa Monarch EDGE pikeun ngalegaan jangkauan sareng aktipitas sareng audiences anu dimana waé.

Ku opat asupan anu nyingkronkeun dina saban alat, Monarch EDGE harese cocog kana sareng ngungkulan workflows webcasting anu nyadiakeun eusi kanggo pangalaman multi-kaméra OVP kawas YouTube. The
platform ayeuna nawiskeun pamaké tiasa ngarobih sareng ngalih antara sababaraha sudut kaméra nalika lalajo eusi langsung. Saterusna, pangladen media husus anu ngadadarkeun pasar asah sareng pelamar olahraga tiasa dianggo ogé opat inputs nyingkronkeun Monarch EDGE pikeun kadaharan platform multi-sudut replay sareng review maranéhanana. Monarch EDGE parantos diilikan sarta dipilih ku internasional, tim luhur asosiasi bal sareng rugbi salaku bagian integral solusi na playback video dina-cocok.

Kamampuan Monarch EDGE pikeun ngadukung sababaraha protokol streaming ngameunangkeun ngawujudkeun saurna kana boh workflows anu nganggo jaringan kabuka sareng lokal. Seueur OVP sareng pangladen media mimiti dimimitian SRT, protokol streaming open source anyar anu nyadiakeun reliabiliti format RTMP anu kantos-populer, henteu nganggo kacilakaan dina jaringan kabuka. Dina jaringan lokal, webcasters tiasa milih MPEG-2 TS atanapi RTSP, gumantung kana naon butuh workflows maranéhna.

Pangiriman pangalaman anu langkung saé anu ditawarkeun ku program liniér tradisional, Monarch EDGE ngajentrekeun dina panganyarna dina inovasi live-acara-webcasting pikeun ngajantenkeun profésional vidéo ngalirkeun data eusi anu nyata dina sababaraha layar. Ti powering ngalakonan pangalaman online multi-kaméra, nepi ka ngalengkepan peringkat pelatih parabot lebet-na deui di lali mana waé acara olahraga, Monarch EDGE teh mangrupakeun pakakas panyandian anu saé anu saé pikeun nyandak surélék webcasting anu paling pikaresepeun.

fitur utama

· Opat SDI asupan (3 x 3G, 1 x 12G)
· Pintonan DisplayPort (mode tunggal atawa quad)
· Profesional analog or study study audio
· Genlock kaluaran
· Panyambung jaringan Dual GigE
· Compact 1RU satengah rubak
· Panel hareup pikeun status sareng konfigurasi
· Daya handap
· Matrox Monarch EDGE Control Hub dedicated aplikasi Windows

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka matrox.com/video/edge/broadcast-beat


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!