imah » 2015 IBC Tembongkeun » Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!

Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!


AlertMe

LA basis Premier Digital, Salah sahiji encoding jeung layanan distribution pausahaan panggedena di dunya, geus dibeuli sababaraha Telestream Vantage Sistem média-processing nu ngajalankeun on GPU-gancangan Lightspeed server  nu nyiptakeun workflow hareup-buktina!

"Ilaharna, kami nampi master ti nasabah kami, ngodekeun file kana format imah kami, nyimpen kana sistem manajemen aset digital kami, sareng dina pamundut ti pamilik kontén, kami transcode média sareng ngarangkep metadata kana naon waé sarat pangiriman akhir. pikeun saluran distribusi, ” ngécéskeun Erik Anderson, ngadegkeun premiere Digital.

logo2Premier Digital mangrupikeun multi-platform, pamrosésan kontén digital multi-média, panyimpenan sareng distribusi "semesta" kanggo studio sareng pamilik kontén anu mandiri. Aranjeunna sateuacanna ngandelkeun transcoding siled sareng upaya koordinasi alur kerja manual pikeun nanganan tugas anu didorong ku klien ieu, janten pikeun ngagentos sistem warisanna ku pendekatan platform anu langkung otomatis, Premier Digital milih anu pamungkas dina streamlining, ningkatkeun throughput, sareng tangtosna ngeureunkeun kasalahan manusa ku cara mawa di Telestream Vantage! Sarat konci éta yén platform nu bisa gampang ngahijikeun jeung sésana infrastruktur IT na.

"Saatos évaluasi lengkep, kami milih Vantage salaku platform kami pikeun ka hareup, sabab éta ngadukung alur kerja anu cerdas, ngajadikeun otomatis prosés langkung seueur, sareng nyayogikeun hasil anu langkung saé anu langkung gancang anu disepuhkeun ku Lightspeed Server. Ayeuna, kami memperkirakan yén kami parantos ningkat pangembangan sareng kapasitas langkung ti 20 persén, bari ngirangan ruang rak sareng biaya IT anu aya hubunganana, " ceuk Geoff Bloder, VP Téknologi di premiere Digital.

ngamangpaatkeun Vantage SDK (Software Development Kit), Digital Premier ogé geus bisa ngahijikeun Vantage kana naPencétImage-VantageMPP_copy_789_490_70_s pipa ngolah média anu masihan aranjeunna metode distribusi sadaya-dina-hiji total. "Desainer alur kerja Vantage anu intuitif parantos ngamungkinkeun urang ngawangun alur kerja rumit dina Vantage, sareng kamampuanna pikeun ngahijikeun gampang sareng aplikasi ti pihak katilu urang leres-leres ngajantenkeun Vantage janten komponén inti pikeun operasi kami," ceuk Geoff Bloder, premiere Digital.

teleindexTelestream's Vantage® platform processing média mangrupikeun yayasan pikeun jembar produk perangkat lunak kelas perusahaan anu ngamungkinkeun pamilik eusi, produser, sareng distributor pikeun gancang, gampang sareng éfisién ingest, edit, transformasi, rangkep, monetisasi sareng ngadistribusikaeun média na. Platform Vantage didasarkeun kana arsitektur berorientasi jasa anu fleksibel anu diwangun ku jasa diskrit sareng konektor anu ngagabungkeun pikeun nyiptakeun alur kerja otomatis anu kuat - sadayana aya dina kontrol sistem anu ngahiji. Jasa Vantage nyayogikeun transcoding, moto média, pamrosésan metadata, analisis média, sareng kumpulan eusi. Konektor Vantage ngaktipkeun integrasi tingkat API anu lancar sareng sistem pihak katilu.

Pastikeun pikeun didatangan Telestream @IBC2015 Aula 7 stan 7.G30 pikeun produk anu nyiptakeun "solusi alur kerja anu pinter!"

ibc_logo15_large

Ngeunaan premiere Digital

Premiere Digital mangrupakeun pamimpin global dina basis awan manajemén asset digital, neundeun jeung minuhan. kantor pusatna di Los Angeles, Kalawan kantor di Bangalore, premiere Digital nawarkeun multi media, multi platform processing eusi, pangiriman, sarta panyimpenan pikeun studio, nu boga eusi bebas sadaya ukuran na filmmakers individu. Kami solusi software inovatif sarta parabot empower Pamilik eusi dina sagala aspek distribution média ti kempelan asset pikeun storefront manajemén. Sajaba kami nyadiakeun Pamilik eusi na filmmakers kalawan aksés ka distribusi global ngaliwatan poéna aggregation jeung pangpentingna digital, kabel, sarta satelit Platform VOD. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan premieredigital.net

kira-kira Telestream

Telestream nyaéta parusahaan infrastruktur média dipikawanoh pikeun parabot na-kelas dunya video digital na leyuran workflow, nu ngawenangkeun pamaké pikeun ingest, edit, transcode, caption, monetise jeung ngadistribusikaeun tipe salah sahiji video gampang. Produk ngawengku: • Vantage video transcoding na automation workflow software, diwangun dina platform Vantage média processing, kaasup kamampuan kaméra ingest kuat anyar jeung tighter karanjingan integrasi • Tempo, leyuran waktos-adjustment anyar keur eusi dumasar-file ulang timing na intelligently nyaluyukeun waktu ngajalankeun nempokeun jeung bagéan • Post produser otomatis eusi software assembly kalawan Titler anyar Engine, Powered by NewBlueFX • VoD produser pikeun assembly otomatis tina CableLabs-patuh eusi VoD • Lightspeed GPU gancangan server • produksi streaming software • playback média Pindah multiformat live Wirecast, pamariksaan jeung software konversi • Episode média multiformat software encoding jaringan • pipa video newak na playout sistem. Loba pausahaan média jeung hiburan paling nuntut di dunya, kitu ogé jumlah tumuwuh tina pamaké dina rentang lega lingkungan bisnis, ngandelkeun Telestream produk pikeun streamline operasi, ngahontal audiences lega tur ngahasilkeun pendapatan leuwih ti média maranéhanana.

 


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)