imah » 2015 IBC Tembongkeun » Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!

Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!


AlertMe

LA basis Premier Digital, Salah sahiji encoding jeung layanan distribution pausahaan panggedena di dunya, geus dibeuli sababaraha Telestream Vantage Sistem média-processing nu ngajalankeun on GPU-gancangan Lightspeed server nu nyiptakeun workflow hareup-buktina!

"Ilaharna, urang nampi Masters ti nasabah urang, encode payil kana format imah urang, nyimpen kana sistem manajemen asset digital urang, sarta dina pamundut ti nu boga eusi, urang transcode media na iket metadata kana naon sarat pangiriman final anu kanggo saluran distribution, " ngécéskeun Erik Anderson, ngadegkeun premiere Digital.

logo2Premier Digital mangrupakeun multi platform, multi-média processing eusi digital, neundeun jeung distribusi "semesta" kanggo studio sarta boga eusi bebas. Aranjeunna saméméhna relied on transcoding siled sarta usaha koordinasi workflow manual pikeun nanganan tugas klien disetir ieu, jadi mun ngaganti sistem warisan maranéhanana jeung pendekatan platform langkung otomatis, Premier Digital milih pamungkas dina streamlining, kanaékan throughput, sarta tangtu stopping kasalahan manusa ku bringing di Telestream Vantage! Sarat konci éta yén platform nu bisa gampang ngahijikeun jeung sésana infrastruktur IT na.

"Sanggeus evaluasi teleb, urang milih Vantage sakumaha platform kami keur mangsa nu bakal datang, sabab ngarojong workflows calakan, automates prosés leuwih, sarta nyadiakeun throughput kualitas luhur anu gancangan ku server Lightspeed. Geus, urang memperkirakan yén kami geus ngaronjat throughput sarta kapasitas ku leuwih 20 persén, bari ngurangan spasi rak jeung expenses IT patali, " ceuk Geoff Bloder, VP Téknologi di premiere Digital.

ngamangpaatkeun Vantage SDK (Software Development Kit), Digital Premier ogé geus bisa ngahijikeun Vantage kana naPencétImage-VantageMPP_copy_789_490_70_s pipa processing média anu méré aranjeunna total a sadaya-dina-hiji metoda sebaran. "The intuitif workflow desainer Vantage geus diaktipkeun kami keur nyusunna workflows kompléks dina Vantage, sarta alatan kamampuhna pikeun ngahijikeun gampang jeung aplikasi pihak-katilu urang geus bener ngancik Vantage kana komponén inti pikeun operasi urang," ceuk Geoff Bloder, premiere Digital.

teleindexTelestream's Vantage® platform processing média mangrupa yayasan pikeun rentang lega produk perusahaan-kelas software nu ngidinan Pamilik eusi, produser, sarta distributor pikeun gancang, gampang sarta éfisién ingest, edit, transformasi, pakét, monetize jeung ngadistribusikaeun média maranéhanana. Platform Vantage dumasar kana arsitéktur jasa-berorientasi fléksibel anu diwangun ku jasa diskrit na panyambungna nu ngagabungkeun mun nyieun workflows otomatis kuat - kabeh dina kontrol Sistim hasil ngahijikeun Tatar. jasa Vantage nyadiakeun transcoding, newak media, pamrosésan metadata, analisis média, sarta assembly eusi. panyambungna Vantage ngaktipkeun, integrasi API-tingkat seamless kalawan sistem pihak-katilu.

Pastikeun pikeun didatangan Telestream @IBC2015 Aula 7 stan 7.G30 pikeun produk nu nyieun "solusi workflow pinter!"

ibc_logo15_large

Ngeunaan premiere Digital

Premiere Digital mangrupakeun pamimpin global dina basis awan manajemén asset digital, neundeun jeung minuhan. kantor pusatna di Los Angeles, Kalawan kantor di Bangalore, premiere Digital nawarkeun multi media, multi platform processing eusi, pangiriman, sarta panyimpenan pikeun studio, nu boga eusi bebas sadaya ukuran na filmmakers individu. Kami solusi software inovatif sarta parabot empower Pamilik eusi dina sagala aspek distribution média ti kempelan asset pikeun storefront manajemén. Sajaba kami nyadiakeun Pamilik eusi na filmmakers kalawan aksés ka distribusi global ngaliwatan poéna aggregation jeung pangpentingna digital, kabel, sarta satelit platform VOD. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka premieredigital.net

kira-kira Telestream

Telestream nyaéta parusahaan infrastruktur média dipikawanoh pikeun parabot na-kelas dunya video digital na leyuran workflow, nu ngawenangkeun pamaké pikeun ingest, edit, transcode, caption, monetise jeung ngadistribusikaeun tipe salah sahiji video gampang. Produk ngawengku: • Vantage video transcoding na automation workflow software, diwangun dina platform Vantage média processing, kaasup kamampuan kaméra ingest kuat anyar jeung tighter karanjingan integrasi • Tempo, leyuran waktos-adjustment anyar keur eusi dumasar-file ulang timing na intelligently nyaluyukeun waktu ngajalankeun nempokeun jeung bagéan • Post produser otomatis eusi software assembly kalawan Titler anyar Engine, Powered by NewBlueFX • VoD produser pikeun assembly otomatis tina CableLabs-patuh eusi VoD • Lightspeed GPU gancangan server • produksi streaming software • playback média Pindah multiformat live Wirecast, pamariksaan jeung software konversi • Episode média multiformat software encoding jaringan • pipa video newak na playout sistem. Loba pausahaan média jeung hiburan paling nuntut di dunya, kitu ogé jumlah tumuwuh tina pamaké dina rentang lega lingkungan bisnis, ngandelkeun Telestream produk pikeun streamline operasi, ngahontal audiences lega tur ngahasilkeun pendapatan leuwih ti média maranéhanana.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019