imah » wartos » Presteigne Broadcast nyewa announces MBO
CEO announces MBO

Presteigne Broadcast nyewa announces MBO


AlertMe

Crawley, West Sussex, 30 September, 2016 - Presteigne Broadcast Hire, a ngarah nyewa garing sarta total multi-lokasi panyadia solusi produksi, dinten ngumumkeun parantosan a buyout manajemén (MBO) anu sampurna Posisi parusahaan pikeun pertumbuhan gancangan sakumaha eta embraces kamajuan anu pesat di RF, IP na akuisisi 4K, manajemén , sarta pangiriman.

CEO Presteigne Mike Ransome, "Broadcast, atanapi naon dipaké pikeun disebut siaran, ieu ngarobah - sarta pindah - gancang. buyout Ieu mulih deui ka kami total kontrol ngaliwatan sabaraha urang rencanana pikeun, investasi di, sarta - paling importantly - ngabales langganan urang ngembang pesat, sarta sarat maranéhanana ngembang pesat, di sakuliah dunya ".

The MBO, dirojong ku NVM wasta Equity LLP, nyandak Ransome sarta timnya pikeun henteu ngan meunangkeun deui kadali bisnis sanggeus keur bagian tina Avesco Grup saprak lila sanggeus lahirna Presteigne di 1991, tapi nyimpen di tempat program investasi penting dirancang pageuh ngadegkeun Presteigne salaku industri panggedéna parusahaan nyewa siaran mainstream.

David Rolfe, Investment Rakan di NVM wasta Equity, ceuk "Presteigne boga platform kuat pikeun tumuwuh tur NVM nyaeta delighted sangkan bisa ngarojong Mike jeung timnya jeung sumberdaya perlu dilegakeun bisnis salaku hiji parusahaan bebas. Presteigne boga basa klien kuat, kapamimpinan kualitas, sarta ngoperasikeun sakuliah geographies béda, séktor sarta wewengkon spesialis industri siaran. Urang keur pilari maju ka gawé bareng tim on surah seru hareup ieu sareng warmly ngabagéakeun Presteigne mun portopolio kami tina merek dinamis ".

Numutkeun Ransome, "Urang geus datangna sapertos cara lila di 25 taun, ningali, pasamoan, sarta mindeng exceeding ekspektasi, ti ras kapal di Walungan Thames hirup siaran ti puseur hiji gunungapi Afrika dormant.

"Waktos ieu katuhu nyandak kadali pinuh ku takdir Presteigne urang, anu dina gilirannana baris ngaktipkeun konsumén urang keur ngabales na mangpaatkeun kasempetan sharing-generating pisan di sakuliah dunya."

Presteigne bakal neruskeun nyadiakeun audio, video, sarta beuki software-diartikeun téhnologi, reliabiliti, sarta jasa pikeun nu éta renowned, tapi mibanda rasa renewed kapercayaan yén kapamilikan bebas, manajemén, sarta abad-saparapat tina pangalaman bisa nganteurkeun.

Ransome cik, "Ieu waktu anu pohara seru pikeun Presteigne, jeung industri. Urang baris nyadiakeun klien kami kalawan nasehat pangalusna, téhnologi, jeung ngarojong yén éta mungkin nyadiakeun dibere kalenturan na responsiveness kiwari afforded ka urang ku MBO ieu. "

Sajumlah pasini-tingkat eksekutif patali ka MBO bakal diumumkeun ku Presteigne sabab lumangsung.

###

Ngeunaan Presteigne Broadcast nyewa

Presteigne Broadcast nyewa mangrupakeun nyewa garing ngarah sarta multi-lokasi panyadia solusi produksi lengkep. Didirikeun taun 1991, éta indit ngaliwatan hiji MBO dina bulan Séptember 2016 tur geus dijieun ku NVM, a teguh equity swasta. Kalayan kantor di Inggris sarta operasi global, Presteigne Broadcast nyewa boga kaahlian nawarkeun solusi sakuliah dunya papanggih rupa-rupa kabutuhan produksi. departemén rental nyéta salah sahiji panghadena di industri, kalayan aksés ka leuwih 30,000 barang pakakas, bari specializing dina leyuran proyék dimana aranjeunna bawa RF éksténsif maranéhanana, Audio, Video, EVS, HD sarta 3D bagean babarengan pikeun nawiskeun para nasabah hiji pangalaman siaran unik tur seamless. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali: presteigne.tv/

NVM Equity wasta ieu bebas dipiboga ku pangalaman leuwih 30 taun 'investasi dina usaha unquoted Inggris. NVM mangrupakeun investor generalist, menata leuwih £ 270 juta dana, sareng ieu differentiated ku ngabogaan executives hirup sarta digawé di komunitas bisnis régional sapanjang Inggris. NVM nyiar kasempetan investasi di antara £ 2 juta na £ 12 juta dina usaha Inggris nu boga campuran katuhu potensi tumuwuhna visi pasar. Éta bisa jadi pilari tumuwuh organically, acquire bisnis sejen atawa ngamankeun hiji manajemen Toko-kaluar. www.nvm.co.uk

CEO announces MBO

CEO announces MBO


AlertMe