imah » wartos » Presteigne Tames nu Thames pikeun sinyalna Balap Parahu

Presteigne Tames nu Thames pikeun sinyalna Balap Parahu


AlertMe

Taneuh-megatkeun Wireless bolong Téhnologi ngarebut Sadaya The Aksi of Clash Taunan
(Crawley, West Sussex April 30, 2014) Saban tim April ngalambangkeun dua universitas pangkolotna di Inggris, Oxford sarta Cambridge, papanggih dina Thames keur salah sahiji tantangan toughest di rowing. Hiji acara kawentar, lomba taun, nu ieu katutupan ku BBC Olahraga, nempo Oxford ngaku hiji meunangna 11-panjangna emphatic leuwih saingan heubeul maranéhanana. Anjog nyewa parusahaan Presteigne disadiakeun sagala RF jeung kaméra husus fasilitas, sareng sangkan sinyalna komprehensif ku ngalaksanakeun hiji téhnologi bolong nirkabel anyar pikeun jalur angka nu gede ngarupakeun sumber béda leuwih hiji jaringan RF.


AlertMe