imah » wartos » Kasuksésan Bolong Terpantauan primestream pikeun 2019

Kasuksésan Bolong Terpantauan primestream pikeun 2019


AlertMe

Lempeng ti tukangeun penghargaan 'Best of Show' TVBEurope di IBC2019, Primestream, pamimpin industri dina Media Asset Management sareng automation workflow, bakal teras ningalikeun solusi perangkat lunak na anu ngamungkinkeun organisasi média, penyiar sareng organisasi multinasional pikeun néwak, ngahasilkeun, ngatur sareng nganteurkeun kontén, dina acara dagang global, kalebet NAB Tembongkeun New York sareng Broadcast India salami saminggu Oktober 14, sareng CAPER engké bulan.

Ngarayakeun 20 taun dina bisnis di 2019, Primestream ngamimitian taun ku ngalaan visi anyar pikeun perusahaan, kalebet logo anu dirarancang sareng reorganisasi portopolio produk na. Primestream mawa tampilan anu seger henteu ngan ukur pikeun perusahaan tapi ogé pikeun perangkat lunak na, sareng ngahijikeun sadayana téknologi na janten hiji toolet anu lengkep pikeun ngaktipkeun aliran kerja anu fleksibel pikeun opat pasar konci: perusahaan, média digital, olahraga, sareng siaran.

Nalika Primestream neraskeun taun anu penting dina bisnis, tim kapamimpinan global ngundang pengunjung pikeun ngalaman pemenang penghargaan, solusi state-of-the-art sareng kamampuan alur kerja pikeun diri dina acara industri ieu:

  • NAB Tembongkeun New York, 16 - 17 Oktober dina stand N156
  • Siaran India, 17 - 20 Oktober dina stand E509
  • CAPER Argéntina, 30 Oktober - 1 Nopémber dina stand A-10

Primestream bakal nyorot jang nyokot langsung anu ngadukung sadaya protokol transportasi basis IP utama kalebet HTTP Live Streaming (HLS), Interface Network Network (NDI), sareng SMPTE-IP. Tambih Deui, Primestream parantos nambihan dukungan pikeun bungkus kaméra sélular anu kabeungkeut sareng ngarojong seueur umpan kaméra IP basis sélulér profésional anu diwangun dina sacara real-time pangabisa transcoding sacara real-time

Akuisisi Live IP sareng SDI berhubungan sareng pindahkeun berbasis file tina ampir sagala alat panyimpen atanapi lokasi, salian ti pilihan solusi Media I / O ™ anu nembé dikaluarkeun kalebet HEVC sareng format sanés anu dikomprés sareng aliran sanés anu henteu kaget dina resolusi dugi ka 4K HDR sareng VR / 360.

Kamampuan anyar anu aya di taun ieu nyaéta ngalegaan sumber metadata pikeun nyertakeun mesin intelijen Artipér ti sadaya panyadia utama, kalebet Microsoft, AWS, Google, sareng IBM, sareng nambihan kamampuan ningali AI anyar dina waktos anu sami, sareng solusi Primestream ElasticDataViewer ™.

Salian ti meunang penghargaan 'Best of Show' di IBC2019, Primestream ogé diangkat salaku pamimpin pak di 2019 Streaming Media 50: Perusahaan 50 Anu Kedah Paling Penting dina Video Online - perusahaan anu katingali ngalakukeun padamelan anu paling penting sareng inovatif dina video online ayeuna.

"Nalika industri robih, kitu ogé kabutuhan konsumén, sareng téknologi anu diperyogikeun, ngadorong kami pikeun ngémutan deui maturan sareng visi kami," saur Claudio Lisman, Présidén sareng CEO, Primestream. "Nalika taun peringatan 20 urang puncakna, urang teraskeun misi pikeun nawiskeun otonomi lengkep ka pangguna ku solusi alur kerja anu saderhana sareng éfisién anu ngamungkinkeun pertumbuhan dina bisnis."

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: primestream.com/


AlertMe