imah » wartos » Kasuksésan Bolong Terpantauan primestream pikeun 2019

Kasuksésan Bolong Terpantauan primestream pikeun 2019


AlertMe

Lurus langsung tina meunang pangaji TVBEurope 'Best of Show' di IBC2019, Primestream, pamimpin industri Media Asset Management sareng aliran kerja, bakal neraskeun nunjukkeun solusi software na ngaktifkeun organisasi média, penyiar sareng organisasi multinasional pikeun moto, ngahasilkeun, ngatur sareng nganteurkeun kontén, dina acara perdagangan global, kalebet NAB Tembongkeun New York sareng Broadcast India salami saminggu Oktober 14, sareng CAPER engké bulan.

Ngagungkeun taun 20 dina bisnis di 2019, Primestream ngamimitian taun ku ngaleungitkeun visi énggal pikeun perusahaan, kalebet logo anu dirancang sareng nyusun ulang portopolio produk na. Primestream mendakan tampilan anu sanés ngan ukur kanggo perusahaan tapi ogé parangkat lunakna, sareng ngahijikeun sadaya téknologi kana tunggal, alat overarching pikeun ngaktifkeun alur kerja fleksibel pikeun opat pasar konci: perusahaan, media digital, olahraga, sareng siaran.

Nalika Primestream neraskeun taun anu penting dina bisnis, tim kepemimpinan global ngajak sémah ngalaman pangalaman-unggul pangajaran, solusi-kasenian sareng kamampuan aliran kerja pikeun dirina dina acara industri ieu:

  • NAB Tembongkeun New York, 16 - 17 Oktober dina N156 nangtung
  • Broadcast India, 17 - 20 Oktober dina stand E509
  • CAPER Argentina, 30 Oktober - 1 Nopémber nangtung A-10

Primestream bakal nyorot jang nyokot langsung anu ngadukung sadaya protokol transportasi basis IP utama kalebet HTTP Live Streaming (HLS), Interface Network Network (NDI), sareng SMPTE-IP. Tambih Deui, Primestream parantos nambihan dukungan pikeun bungkus kaméra sélular anu kabeungkeut sareng ngarojong seueur umpan kaméra IP basis sélulér profésional anu diwangun dina sacara real-time pangabisa transcoding sacara real-time

Akuisisi Live IP sareng SDI berhubungan sareng pindahkeun berbasis file tina ampir sagala alat panyimpen atanapi lokasi, salian ti pilihan solusi Media I / O ™ anu nembé dikaluarkeun kalebet HEVC sareng format sanés anu dikomprés sareng aliran sanés anu henteu kaget dina resolusi dugi ka 4K HDR sareng VR / 360.

Kamampuan anyar anu aya di taun ieu nyaéta ngalegaan sumber metadata pikeun nyertakeun mesin intelijen Artipér ti sadaya panyadia utama, kalebet Microsoft, AWS, Google, sareng IBM, sareng nambihan kamampuan ningali AI anyar dina waktos anu sami, sareng solusi Primestream ElasticDataViewer ™.

Salian win Best 'Show of Show' di IBC2019, Primestream ogé dingaranan salaku pamimpin pak éta 2019 Streaming Media 50: Perusahaan 50 Anu Kedah Paling Penting dina Video Online - perusahaan anu katingali ngalakukeun anu paling penting sareng inovatif dina pidéo online ayeuna.

"Nalika industri robih, janten ogé kabutuhan pikeun palanggan urang, sareng téknologi anu dibutuhkeun, ngadorong urang ngingetkeun deui panawaran sareng visi," saur Claudio Lisman, Présidén sareng CEO, Primestream. "Nalika sataun ulang taun 20 urang mimiti, kami teruskeun misi pikeun nawiskeun para pengguna ngalengkepan otonom kalayan solusi aliran kerja anu sederhana sareng efisien anu ngamungkinkeun kamekaran dina usaha."

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: primestream.com/


AlertMe