imah » jobs » Cetak Associate / Digital & Wide Format Printing / Desainer Grafis

Bubuka Proyék: Cetak Associate / Digital & Wide Format Printing / Graphic Designer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Pencetakan
location: puncak NJ US
Pangalaman desain _reatif sareng grafis kalayan kamampuan dina Acrobat, Pitstop Pro, InDesign, Illustrator & Photoshop anu disukai, tapi henteu diperyogikeun.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)