imah » wartos » Prisma Sora Apdet Titan jeung Atlas Audio interfaces Jeung Dante® jejaring na Control App Anyar

Prisma Sora Apdet Titan jeung Atlas Audio interfaces Jeung Dante® jejaring na Control App Anyar


AlertMe

Prisma Sora téh pleased ngembarkeun kasadiaan forthcoming of Dante® jejaring audio dina Atlas na Titan interfaces audio multitrack-unggul pangajén na.

Sleek hideung-fronted Ohi unit cocog anyar, nu bakal disadiakeun ti saparapat kadua 2019, bakal di acara di stan prisma Sora (15321) di NAMM 2019. unit ieu fitur modul Ohi MDIO anyar jeung anu dikawasa maké aplikasi software anu geus sadia pikeun duanana Mac jeung Windows platform. Hal ieu ngamungkinkeun kontrol Unit ti hiji komputer disambungkeun ka jaringan Ohi atanapi liwat sambungan USB aya salaku luyu.

Bubuka modul Ohi prisma Sora urang ngalegaan lingkup I / O pilihan pikeun Atlas na Titan, anu ogé ngawengku hiji pilihan kartu MDIO nu nyadiakeun sambungan cocog pikeun hardware Pro Pakakas.

Pikeun ngarojong investasi pamaké Atlas na Titan aya, prisma Sora geus ensured nu anyar Ohi kartu jeung kontrol software aplikasi na bisa dipaké kalawan sagala unit heubeul geus dipaké.

Graham Boswell, Penjualan na Marketing diréktur pikeun prisma Sora, nyebutkeun: "Ohi téh undoubtedly de facto baku keur sebaran audio digital sakuliah jaringan Ethernet jeung sangkan produk panganteur audio andalannya kami pikeun nyambungkeun seamlessly kalawan téhnologi ieu kami anu némbongkeun komitmen teguh kana nu bakal datang. "

Ngeunaan aplikasi kadali software anyar, Boswell nambihan: "The aplikasi kadali software anyar nyaéta update bener penting, teuing, keur Atlas na Titan pamaké nu aya na anyar, sakumaha ogé pamaké Lyra. Eta nyadiakeun jelas, presentasi langkung ramah-pamaké dina jandela ulang sizeable, sahingga gampang maca dina layar 4K panganyarna ogé dina komputer heubeul ".

Pamaké teu merlukeun antarbeungeut Ohi bakal tiasa ngundeur firmware panganyarna na diropéa aplikasi kadali software haratis ti ramatloka prisma Sora.

Maranéhanana wanting pikeun ngamutahirkeun mun Ohi bisa meuli kartu MDIO-Ohi lajeng ogé ningkatkeun Atlas atanapi Titan firmware sareng kontrol software aplikasi nu bakal disadiakeun ti loka wéb prisma Sora dina euweuh biaya tambahan.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka prisma Sora dina NAMM 2019 atanapi kontak [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan prisma Sora
Diadegkeun dina 1987, prisma Sora rancang kualitas luhur profésional hardware audio digital jeung software pikeun musik na disada produksi pikeun musik, pilem, tivi, radio jeung pasar multi-média sarta rentang pakakas ukur husus dipaké dina ngembangkeun alat-alat audio, manufaktur, wangunan sistem jeung perawatan. rentang produk parusahaan ngawengku sauntuyan interfaces audio ngawengku aplikasi ti desktop atawa mobile rekaman & produksi jeung fasilitas studio utama; Prisma Sora ogé ngahasilkeun SADIE audio software produksi workstation dipaké ku siaran nasional utama kayaning BBC, kitu ogé loba anjog imah mastering di dunya jeung insinyur rekaman musik klasik atawa hirup. alat-alat ukur prisma Sora anu dipaké pikeun ngukur kinerja boh alat éléktronik audio atawa alat electroacoustic sarta ogé diadegkeun di séktor manufaktur utama kayaning éléktronika otomotif, headphone na headset ogé audio profésional.

Kanggo inpo nu leuwih: www.prismsound.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!