imah » wartos » Spésialisasi audio sareng lampu Grup Grup Hiji nyiptakeun jaringan distribusi Amérika Calrec di seluruh nagara

Spésialisasi audio sareng lampu Grup Grup Hiji nyiptakeun jaringan distribusi Amérika Calrec di seluruh nagara


AlertMe

Farmingdale, NJ, 8 Julith 2020- Group One Ltd., audio profésional sareng distributor cahaya, ayeuna parantos ngumumkeun yén éta parantos ngalebetkeun SCI's - Studio Consultants Inc. - operasi usaha Calrec pikeun nyiptakeun jaringan distribusi nasional pikeun jalan lengkep lengkep pikeun solusi audio profesional terkemuka di pasar. Deal ieu réngsé dina tanggal 1 Julist.

SCI, anu didasarkeun di Manhattan, parantos nyebarkeun distribusi produk Calrec ti saprak 1995, kalayan taun ka-50 taun operasi na. SCI parantos nyambut damel di peuntas laut Northeast sareng Midwest AS pikeun Calrec salami 25 taun ka pengker na ti saprak 2016 Grup Hiji parantos ngurus nagara. SCI penting dina netepkeun reputasi Calrec pikeun ngarintis solusi téknis liwat konsol kualitas premium sareng téknologi jaringan audio, dianggo ku perusahaan média sareng hiburan sadaya wangun sareng ukuran.

Karyawan SCI, kalebet tim manajemén, ngagaduhan peran anu sami sareng Grup Hiji, saéngga mastikeun transisi anu mulus sareng ngajaga pangrojong teladan anu disayogikeun ku SCI salami sababaraha taun. Grup Satu dipiboga ku Audiotonix, didasarkeun di Inggris, sareng ogé ngagambarkeun DiGiCo, Solid State Logic, sareng merek téknologi KLANG.

Doug Simon, Présidén SCI, nyatakeun, "SCI parantos ngawakilan Calrec langkung ti 25 taun sareng reputasi Calrec pikeun reliabiliti ngahutang kana aspek dukungan pelanggan tina merek éta pikeun produk nyalira. Kalayan tim penjualan sareng dukungan SCI ngalih ka Grup Hiji, para nasabah bakal mendakan jalma anu sami dina tungtung nomer telepon sélulér anu sami terus ngadukung kabutuhanna. "

Bryan Bradley, Présidén Grup Hiji, nyarios, "SCI tos ngalaksanakeun tugas anu saé pikeun Calrec salami sababaraha taun. Grup Salah parantos damel pisan sareng SCI nembe damel, sareng deal ieu ngamungkinkeun urang langkung nguatkeun dukungan Calrec sareng ayana jualan di AS. Éta bakal nyiptakeun efektivitas anu langkung saé via sumberdaya anu dibagi sareng ngamungkinkeun urang nyangking ahli kaahlian sareng téknis ngeunaan industri ngarobah ieu, kalayan AoIP, produksi jauh sareng kerja jauh ngarah jalan, katuhu di sakuliah nagara. ”


AlertMe