imah » diulas » Prosés Radio Sareng Industri Angin Ngagabung Dina 2019 Radio Show Pikeun Nangtoskeun Masa depan Radio

Prosés Radio Sareng Industri Angin Ngagabung Dina 2019 Radio Show Pikeun Nangtoskeun Masa depan Radio


AlertMe

Saban industri gaduh tantangan, sareng bagian nyanghareup tantangan éta nyaéta nangtoskeun naha industri éta ngagaduhan adaptasi pikeun nangkep masa depan. Tapi, parobahan mangrupikeun faktor anu henteu bisa dilaksanakeun pikeun ngagambarkeun siklus évolusi tina titan industri, sareng éta bakal janten pancén nyetir 2019 Radio Tembongkeun Ragrag ieu

2019 Radio Show bakal dilaksanakeun dina Séptémber 24-26 di Hilton Anatole Hotel di Dallas, Texas. Éta bakal dikaluarkeun ku National Association of siaran (NAB) samping Biro Iklan Radio (RAB), salaku eksekutif industri, ahli finansial, podcasting, radio, streaming sareng téknologi professional ti sakumna bakal ngahiji pikeun ngabahas dampak bisnis tina épéktual régulasi anu ayeuna aya mangaruhan kapayunna industri radio, sareng kumaha dasarna berkembang kana téritori téknologi langkung ageung. .

Mitra di Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP

Minangka rep pikeun sababaraha perusahaan panggedéna dina industri siaran, Scott Flick bakal ngajalankeun paguneman kumaha stasiun radio tiasa adaptasi operasionalna sareng langkung saingan dina lingkungan pangaturan anu santai dina fokus eksponensial boh alternatif audio sareng iklan kalapa undergone dina industri radio. Témbal ogé bakal ngaladénan salaku moderator pikeun 2019 Radio Show sési, anu kalebet kajadian hébat sapertos:

  • Tech Salasa
  • Program Siswa Siswa
  • Perhatian Nyaéta Mata Uang Anyar
  • The Marconi Radio Awards Dinner & Show

Tech Salasa

Salaku konperénsi pendidikan anyar, Tech Salasa sareng panel paningalan anu rupa-rupa, bakal masihan pandangan anu unik dina patarosan utama ngeunaan industri radio sapertos "Naon anu bakal dianggo pikeun téknologi radio," sareng "Will all-digital AM HD Radio nyayogikeun solusi pikeun nyegerkeun siaran radio AM? "Program ieu sacara khusus disiapkeun pikeun insinyur radio sareng tim téknologi stasiun anu ngagaduhan fungsi primér anu nyayogikeun aranjeunna sareng pangaweruh praktis sareng waktos janten hartosna ningkatkeun efisiensi sareng kinerja stasion sadayana, kitu ogé pangwangunan karirna. Topik pusat program ieu bakal difokuskeun:

  • Transmisi Audio-over-IP, RF transmisi
  • Radio Visual sareng audio streaming
  • Jauh tukang tonggong
  • Produksi audio
  • Ngolah, akuisisi data, sareng perlindungan
  • Radio hibrid sareng seueur deui

Pendaptaran Tech Salasa pikeun anggota NAB sareng RAB sareng sanés non-anggota gratis sareng dianggo liwat portal pendaptaran, sareng tiasa dilereskeun sacara ekslusif atanapi salaku bagian tina mésér lengkep Pakét pendaptaran Radio Show. Sadaya anggota sanés tiasa hadir kana program ieu, ku ngadaptar dieu.

Program Siswa Siswa

Kusabab dukungan grup radio 28 sareng usaha ngahubungkeun, Program Siswa Siswa bakal ngalayanan salaku sarjana kuliah sareng program lulusan anu bakal ngenalkeun hadir Bea murid ka sababaraha penyiar radio anu suksés. Murid bakal tiasa diajar ngeunaan gaduh karir di radio, ngajalajah kamekaran industri, nampi tip dina jaringan sareng napigasi konperénsi pikeun ngajantenkeun pangalamanana. Salaku tambahan, siswa bakal dibéré kasempetan pikeun ngadamel kontribusi sorangan dina manajemén konperénsi, pemrograman, penjualan, pamasaran, iklan, panalungtikan, sesi légal sareng téknologi.

Pikeun ngadaptar Program Siswa Siswa, klik di dieu.

Perhatian Nyaéta Mata Uang Anyar

Pupuhu VaynerX sareng CEO VaynerMedia

Sesi hebat ieu sareng inspirasi bakal Fitur Gary Vee migawe naon anu pangsaéna pikeun paling filsafatna tina "Crush It."Di Perhatian Nyaéta Mata Uang Anyar, Gary Vaynerchuk bakal ngabahas spéktrum lanskap media jaman ayeuna, ogé kumaha carana narik perhatian pamiarsa kalayan ngagunakeun platform anu ageung sayogi parantos janten tukeur média anyar. Ieu mangrupikeun sési kedah sadayana kanggo naros radio ningali pikeun tumbuh nalika aranjeunna ngarobih sato galak média.

"The Marconi Radio Anugerah Dinner & Acara"

Dina wengi akhir 2019 Radio Show, pamimpin siaran, pamrogram, bakat dina hawa, sareng anggota koran, bakal kumpulkeun pikeun ngahargaan stasiun radio sareng kapribadian anu parantos dipilih ku NAB Marconi Radio Awards Pamilihan Akademi, anu diwangun ku manajer umum, diréktur program, eksekutif régional, gaduh, konsultan program, sareng urut eksekutif radio ti sadaya. Acara penghargaan ieu mimiti diadegkeun ku National Association of Broadcasters di 1989 sareng namina dingaranan juara Hadiah Nobel sareng "Bapa Wireless Telegraphy" Guglielmo Marconi. "The Marconi Radio Awards Dinner & Show" bakal dikelompokeun ku anu resep kapribadian radio endah Delilah, Rickey Smiley, sareng "The Bob & Tom Show"Host radio Tom Sareng Kristi. Pikeun mésér tikét kanggo Marconi Radio Awards Show, teras klik di dieu.

Radio ieu parantos sakitar saprak taun 1896, sareng parantos ngalaman sareng parantos seueur parobahan anu dirangkul ti saprak Guglielmo Marcon. 2019 Radio Show bakal janten pancén dina encapsulating lengkep dimana perobihan na nuju sareng dimana éta tiasa di lakukeun salaku industri Radio terus ngalaman kamekaran konstan sareng évolusi téknologi kutang. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan 2019 Radio Show, pariksa www.radioshowweb.com.


AlertMe