imah » jobs » Desain produk Insinyur

Bubuka proyék: Produk Desain Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Puseur Sumber Brain
location: New York NY US
Pangalaman sareng Photoshop. Sarjana tina Téknik Mesin / Insinyur Mechatronic atanapi pangalaman sarimbag….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)