imah » wartos » Akademi parusahaan produksi-unggul pangajén milih alat Workspace Backup Certified Avid
Zentropa téater

Akademi parusahaan produksi-unggul pangajén milih alat Workspace Backup Certified Avid


AlertMe

Zentropa milih Seratan Workspace tina Marquis Broadcast salaku 'no-omong kosong' karanjingan solusi cadangan pikeun pilem sareng televisi na

Produksi pos ZentropaZentropa di Dénmark mangrupikeun salah sahiji perusahaan produksi produksi terkemuka di Éropa, anu meunang panghargaan anu paling bergengsi dina adegan pilem internasional sareng ngahasilkeun pilem anu 200 nepi ka ayeuna. Perusahaan parantos nembé investasi di Workspace Backup ti Marquis Broadcast, kanggo nyandak cadangan karanjingan digawekeun-kamajuan salaku bagian tina rencana pamulihan musibah na. Sanaos fitur pilem pikeun pasar nasional jeung internasional mangrupikeun fokus utamina, Zentropa ogé ngahasilkeun dokumenter TV sareng séri, sareng video musik, janten peryogi sistem cadangan otomatis anu saderhana anu tiasa nyayogikeun cadangan saben dinten pikeun sadaya proyék sareng file média.

Peter Mygdal ngurus infrastruktur IT Zentropa, ngurus aliran kerja kanggo dalapan éditor édisi sareng karanjingan Sistem NEXIS "Kami nganggo sistem dumasar-pita sareng hard drive pikeun cadangan kami tapi ngan aya seueur karya manual anu kabetot. Pilem sakapeung gaduh pamréntahan anu édisi anu cukup kacilakaan sareng ngedit sareng urang kedah mastikeun yén urang sadayana dicadangkeun sacara leres. Kami sering ngerjakeun proyék sareng kolaborasi sareng unit produksi lokal di nagara-nagara Éropa anu béda-béda ogé, ku urang resep yén Workspace Backup uniquely nganalisa proyék sareng tiasa nyadangkeun aset anu aya hubunganana kana proyék éta. Éta gampang pikeun masang sareng ngonpigurasikeun ogé. "

Zentropa téaterWorkspace Nyadangkeun mangrupakeun recovery musibah tur kontinuitas bisnis alat kawasa, dirancang husus pikeun ngajaga karanjingan Sistem simpenan dibagikeun. It uses analytics detil rupa karanjingan ruang kerja pikeun mastikeun tingkat integritas pangluhurna cadangan, ngajamin proyék pangpentingna tiasa langsung sareng masing-masing pulih deui pikeun produksi di lokasi mana waé anu tiasa ningal cadanganna. Sandaran Nyadangkeun ogé karanjingan-temtokake, nganteurkeun segel persetujuan perusahaan yen beroperasi sacara lancar dina karanjingan lingkunganana.

"Kami ningali sajumlah sistem tapi bener-bener resep yén Workspace Cadangan disertakeun ku karanjingan, sabab urang butuhkeun solusi anu henteu poyok anu badé linggih dina aliran kerja ayeuna, ”saurna Peter. "Kuring henteu pernah kedah nganggo Nyadamel ruang kerja, tangtosna, tapi kuring resep terang éta aya! Upami urang gaduh gagalna drive atanapi upami teu kahaja dihapus, kuring terang yén urang tiasa percanten kana cadanganna, kusabab sistem pariksa struktur data sadaya file sareng tiasa nyarios ka urang naha aya salah. Ngagaduhan Cadangan gawén dipasang sareng dirojong ku In-Site A / S parantos ngantosan kami ngan konséntrasi dina sisi kreatif bisnis deui. "

Kanggo inpo nu salajengna ngeunaan rentang Marquis Broadcast ngeunaan siaran na workflow produksi profésional parabot, mangga buka www.marquisbroadcast.com.


AlertMe
kontak Liz

Liz Cox

Diréktur kreatif at Brill Media Limited
Brill Media nawarkeun marketing, PR, kreasi eusi jeung desain keur industri siaran professional.
kontak Liz