imah » jobs » Produksi - Van Buren

Pembukaan proyék: Produksi - Van Buren


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Live Bangsa
location: Phoenix AZ US
Tanggungjawab ngajamin kasuksésan acara sareng paméran acara ku ngalaksanakeun aspék téknis anu aya hubunganana dina produksi (s) produksi….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)