imah » wartos » Produk TSL Tampilkeun Apdet kana Solusi Monitorin Audio sareng Sistem Kontrol Broadcast di NAB NY 2019

Produk TSL Tampilkeun Apdet kana Solusi Monitorin Audio sareng Sistem Kontrol Broadcast di NAB NY 2019


AlertMe

New York, Oktober 7, 2019 - TSL Produk, desainer ngarah sareng produsén solusi aliran kerja siaran, bakal Fitur audio pangendali sareng pangendaliana di NAB NY 2019 (Booth N155). Merek terus mekar solusi na pikeun nyumponan kabutuhan parobihan na pikeun nasabahna sareng transisi nuju alur kerja IP. TSL bakal nyorot apdet kana panawaran audio na, kalebet platform SAM-Q, PAM-IP sareng garis MPA1 na. Salaku tambahan, éta bakal nunjukkeun pamutahiran kana kurban kontrol siaran maju sareng ogé Budalan IP Control na, kisaran mana waé Kotak Interface sareng Flashboard update.

TSL ogé bakal nampilkeun apdet kana garis PAM-IP na sareng fungsionalitas ékspansi na saluareun audio sareng pidéo. PAM-IP terus netepkeun standar pikeun 2022-6 sareng monitor audio 2110. Fungsionalna ngawengku pangukuran sora, pangukuran pinuh dikonfigurasi sareng pangawas saluran. Ningali pentingna kontrol alat sisi dina prasarana IP, para pelanggan ayeuna tiasa milih boh 'In-Band' atanapi 'Out-of-Band' pikeun ngawasa sareng monitor audio PAM-IP na. Nganggo sistem kontrol pésta TSL atanapi 3rd, ST-2110 sareng ST-2022-6 langganan multicast ka PAM-IP ayeuna tiasa dipastikeun nganggo Ember +, NMOS atanapi TSL's sorangan RESTful protokol API. Ogé anu dipidangkeun di NAB NY bakal ngaluncurkeun édisi pangimeutan audio MPA1 TSL pangénggalna kaasup pangukuran audio pikeun MPA1-SOLO-MADI sareng MPA1-SOLO-DANTE, sareng konsép panel hareup pikeun MPA1-MIX-MADI. Kisaran ieu ogé nawiskeun kamampuan pangendali anu ningkat liwat SNMP kanggo sadaya monitor audio MPA1. Monitor anu tiasa dipercaya sareng kompak ieu ngaktifkeun pangguna akhir pikeun ngawaskeun audio sareng kayakinan sareng di jerona ngan 100mm, aranjeunna cocog pisan pikeun aplikasi dimana rohangan anu premium, sapertos pakét hék sareng treuk OB.

Di sisi kontrol, TSL bakal nunjukkeun rupa-rupa fungsi anyar dina kadali master, playout sareng transmisi salaku bagian tina panawaran kontrol maju berkat TSL's Flex Network, dikaluarkeun ku kadali DNF. Pembaruan ieu kalebet integrasi MOS sareng ENPS sareng iNews pikeun mempermudah automation produksi ruangan newsletter ku cara ngamungkinkeun pamaké ngontrol alat kritis anu aranjeunna gumantung. Pikeun automation playout, para nasabah ayeuna tiasa ongkos-efektif sareng gampang nyieun sistem automatik primér atanapi cadangan / tersiér, kalayan kontrol anu sederhana sareng dipercaya dina alat playout video sareng grafis pikeun program langsung. Salaku tambahan, pangguna ayeuna tiasa ngatur, ngalih sareng ngadistribusikaeun paréntah SCTE sacara manual atanapi via kadali otomatis kalayan monitoring waktos sareng bewara nalika aya kajadian.

TSL ogé bakal nyorotkeun sababaraha paripolah kontrol universal anu saé sareng antarmuka, kalebet IP Control Buddy, ogé baris na mana waé Box Interface (AIB). Buddy IP Control TSL nyaéta sistem anu kuat tapi kompak anu ngatur alat GPI / O-, Serial- sareng IP-diaktipkeun. Skala tina hiji nepi ka opat tombol, IP Control Buddy tiasa ngalaksanakeun gaya gaya 'on / off' atanapi pemicu salvos kompleks, sareng ukuran kompakna nyusun kits flyaway sareng tugas produksi gancang-gancang. Séri AIB perusahaan dirancang khusus pikeun A / V, radio, industri, sareng perumahan siaran TV, sareng ngawenangkeun pangguna sasak sistem sareng ngahontal fungsionalitas optimal tanpa ngalaksanakeun program naon waé. Pikeun manajemén alat sareng kalenturan antarmuka, AIB nawiskeun dugi 16 GPI / Os sareng sababaraha jalur kontrol alat, kalayan AIB-4 ogé nyayogikeun Ethernet, 2-DTMF sareng modem dial-up. GPIB ngangkut AIB sareng GPI on-Air ka sawah, dimana waé anjeun peryogi - ngalangkungan kota, nagara sareng bawana - jarak jauh. Konpigurasi pikeun aplikasi kontrol sareng pangawas tiasa dilakukeun ku browser wéb 'gratis programmer'.

Salaku tambahan, perusahaan ngakuan kanaékan konsumén pikeun nambah gambaran informasi aliran kritis sareng parantos ngarobih FlashBoard pikeun ngahijikeun sacara lancar sareng TSL atanapi sistem kontrol pihak katilu anu sanés. Di NAB NY, TSL bakal nunjukkeun ditambah sababaraha fitur pikeun antarmuka FlashBoard, kalebet sistem canggih sareng jam dunya, tim produksi up-down, indikasi lampu-udara sareng isyarat cahaya, branding layar, layar dumasar wéb sareng ubin video. .

kira-kira TSL Produk

Pikeun leuwih 30 taun, TSL geus digarap langsung pikeun siaran ngarah di dunya tur Birokrat eusi mendesain, pabrik jeung pasar sauntuyan solusi workflow siaran anu ngawula ka simplify operasi dina siaran televisi, kabel, satelit, IPTV jeung IT industri. Specializing di monitoring audio, sistem kontrol disiarkeun na manajemén kakuatan, TSL ensures yen leyuran na puas tur ngaleuwihan sarat komérsial, teknis na operasional anu aya dina IT basis na workflows tradisional pikeun mantuan para nasabah na waragad handap, ngahasilkeun pendapatan jeung streamline operasi.


AlertMe