imah » wartos » TSL Produk Ngarojong SMPTE Bab Program rekrutmen Mahasiswa AS

TSL Produk Ngarojong SMPTE Bab Program rekrutmen Mahasiswa AS


AlertMe

Washington, DC - November 7, 2018 - TSL Produk ieu ngagabung dina inisiatif pikeun mere ilham professional ngora mertimbangkeun rékayasa siaran salaku hiji kasempetan karir seru. Ditéang jeung Washington DC urang SMPTE surah média jeung insinyur siaran, TSL Produk bakal gabung pamingpin industri lianna di "Media teung," hiji acara dilaksanakeun dina 8 Nopémber nepikeun koneng gede siswa di wewengkon Capitol Amerika ngeunaan ngembangkeun karir, wewengkon téhnologi tumuwuhna di pasaran jeung nyadiakeun pangalaman munggaran-leungeun sarta nasihat tentang kumaha carana titik sarta kasempetan karir darat dina séktor média jeung siaran.

Industri siaran Amérika Kalér boga populasi signifikan kokolot sahiji staf rékayasa tanpa loba apprentices ngora nyokot reigns sakali insinyur ieu retire. TSL Produk percaya yén hiji markisa pikeun rékayasa sarta inovasi mangrupakeun konci pikeun kasuksesan istilah panjang, sarta yén teu ukur bener keur professional bisa dipake di industri siaran, tapi ogé pikeun jalma anu miboga acan ngagabung jajaran na. Salaku hasilna, TSL Produk ngarencanakeun neruskeun usaha na lokal jeung global pikeun mastikeun hiji mangsa nu bakal datang caang pikeun industri.

Nagreg Siers, Diréktur Penjualan di Amérika Kalér pikeun TSL Produk, Nembe kajawab grup mahasiswa di Broadcast Téknis Pelatihan fasilitas Montgomery College di Rockville, Maryland. "Lamun urang mikir gawe dina hiburan, maranéhna langsung hayang jadi Spielberg hareup, atawa diréktur, atawa pamaen a. Aranjeunna umumna teu aspire janten insinyur siaran, hiji sutradara teknis atanapi hiji Masehi. Naha éta ?, "Siers ditanya di forum muka. "Ngaliwatan usaha urang kalawan SMPTE kami téh dimaksudkeun pikeun showcase nu pikagumbiraeun tur manfaat tina gawe dina widang dumasar téhnologis-yén téh terus ngembang, "nyebutkeun anjeunna.

forum interaktif ieu kahiji tina SMPTE murid surah régional, program pilot ngagabung ku SMPTE sarta hiji grup sagala-volunteer of mitra di wewengkon dirancang pikeun ngamajukeun rékayasa siaran saperti karir patut Ngalanglang keur generasi muda. TSL Produk ngagabung usaha grassroots langsung deui Nopémber ieu mere ilham jalma ngora anu bisa boga "knack" kanggo jalur ieu karya tapi boga pamanggih mana ngamimitian.

"Gol karir abdi anu ngagunakeun kakawasaan média siaran pikeun nginpokeun, ngadidik tur nyebarkeun kasadaran isu sosial jeung lingkungan penting," nyebutkeun Molli Chang, SMPTE Murid Bab Co-Présidén / Koordinator. "The SMPTE Murid Bab ieu nulungan muridna kawas sorangan pikeun ngahontal cita karir ku nyadiakeun parabot, kasempetan pendidikan sareng sambungan diperlukeun jang meberkeun careers urang, bari TSL diputerkeun peran konci dina ngawangun generasi saterusna siaran ku bringing téhnologi -na pikeun siswa. Ku exposing siswa motong téhnologi ujung, TSL Produk bisa mere ilham na ngagumbirakeun pamadegan gairah ngeunaan ngasupkeun industri siaran ".

"Kami thrilled boga Nagreg ngawakilan TSL Produk Tim tur gabung prakarsa kami tina mereun mahasiswa mertimbangkeun sisi leuwih teknis sahiji industri hiburan, "nyebutkeun Maciej Ochman, SMPTE Washington, DC Bagéan Manager anu oversees organisasi acara. "Tujuanana kami téh ka ajak na nawiskeun daya tur mentors keur generasi saterusna insinyur siaran na innovators".

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan acara Media teung on 8 November, mangga buka www.smpte.org.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!