imah » wartos » Produk TSL Ngaronjatkeun Kualitas Produksi sareng Memudah Aliran Operator pikeun Freaks 4U Kaulinan

Produk TSL Ngaronjatkeun Kualitas Produksi sareng Memudah Aliran Operator pikeun Freaks 4U Kaulinan


AlertMe

Perangkat Lunak Perangkat Lunak Internasional sareng Pelayanan Ékspérsér Ngalih kana Control Broadcast TallyMan TSL sareng Sistem Paparan Flashboard

Berlin, Jerman, 13 Juli 2020 - Freaks 4U Gaming GmbH, agénsi pamasaran layanan anu lengkep dina nargetkeun PC sareng konsol tukang dunya, parantos ngahasilkeun sababaraha kaulinan anu paling penting sareng santai sareng acara eSports di industri. Kalayan paménta pikeun ngahasilkeun produktip game gancang, Freaks 4U nembé ngagedékeun kompleksna, ngawangun tambahan tilu studio 4K sareng tilu kamar kontrol. Perusahaan ieu milarian ngahijikeun solusi kontrol anu duanana tiasa ningkatkeun kualitas produksi sareng mempermudah aliran kerja operator. Kalayan kabutuhan ieu, Qvest Media, téknologi utama proyék sareng supplier produk pikeun operasi gerak laun 4K, audio sareng rute video, sistem IP KVM, lampu studio sareng alat cengkraman, ngenalkeun Freaks 4U ka TSL Produk. Perusahaan ngintegrasikeun tilu unit TSL's TallyMan TM1 + Broadcast Control sareng opat lisénsi sistem Pamaduan Téknis Flashboard na kana fasilitas énggal Freaks 4U.

"Kanggo Freaks 4U Gaming, fitur anu paling nguntungkeun tina sistem TallyMan nyaéta kamampuanna pikeun ngendalikeun sababaraha router, mixer visi sareng tampilan multi-view dina hiji tempat, ngajaga sadaya router nyambung sareng pilihan pikeun nyebarkeun pembaruan otomatis upami aya parobahan sinyal, "saur Timo Krey, insinyur siaran senior di Freaks 4U Gaming GmbH. "Kusabab urang damel sareng router ageung sareng 160 × 160 saluran SDI, urang kedah tiasa ngatur pangarahan dina alat anu nganggo langkung ti 5,000 sumber sareng tujuan. TallyMan matak ngamudahkeun pikeun nyimpen tinjauan sagalana dina hiji tampilan sareng nawiskeun pamutahiran aliran kerja anu penting pikeun kru produksi. "

Flashboard TSL ogé parantos ningkatkeun alur kerja operator di Freaks 4U Gaming. "Kalayan sistem Flashboard, urang tiasa kalayan gampang ngarobih rute sareng setting pikeun tampilan layar anu multi tanpa masihan waktos seueur waktos atanapi kedah ngalibetkeun téknologi," saur Krey. "Éta ogé ngabantuan nyederhanakeun prosés produksi, sedengkeun masihan solusi ramah-pangguna kalayan tampilan intuitif."

Sistem kontrol TSL parantos ngabantosan Freaks 4U pikeun ngahasilkeun kaulinan anu bermutu sareng eusi eSports pikeun klién sareng pamiarsana, sareng perusahaan bungah pikeun dilegakeun sistem ka hareupna. "Henteu ngan ukur urang ngadamel acara di situs, tapi kami ogé ngahasilkeun eusi di luar studio urang," saur Krey. "Kami merencanakeun ngahijikeun alat TSL tambahan dina pasualan pananggalan peralatan produksi pikeun bisa mawa TallyMan sareng Flashboard dimana waé kami angkat. Ayeuna urang terang kumaha solusi TSL anu kapayunna, urang henteu kantos hoyong tanpa aranjeunna. "

Salaku tambahan, Peranakan Freaks 4U ngagunakeun alat Flashboard TSL pikeun rute inpormasi sareng cuplikan PGM (program) pikeun nampilkeun layar di luar unggal studio sareng kamar kontrol. "Ngahijikeun peralatan TSL kana studio kami nyayogikeun hasil anu saé kusabab éta ningkatkeun kualitas produksi urang sareng ngajadikeun konfigurasi gampang diaksés kanggo karyawan urang ku nyederhanakeun persiapan acarana," saur Krey. "Éta hébat pikeun diajar yén TSL tiasa bawa kana tabél, sareng kami bakal tetep émut pikeun studio tambahan di mangsa hareup."

Dan Shihata, manajer penjualan régional pikeun Eropa, Afrika, Australia, sareng Selandia Anyar di TSL Produk nambihan, "Hatur nuhun ka daptar komprehensif protokol alat kami anu sayogi, sistem kontrol TallyMan ngamungkinkeun para nasabah nyebarkeun pendekatan breed anu paling hadé pikeun sadaya alat produksi, tanpa kedah hariwang kumaha ieu mangaruhan biaya sistem sistem sentral. GUI anu ramah pangguna mantuan ngembangkeun panél anu tiasa disesuaikeun, anu ngamungkinkeun Freaks 4U nyandak kapamilikan pinuh ku sistemna sareng aranjeunna tiasa percanten kana parobihan kana sistem nalika aranjeunna kedah, ngahémat jumlah waktos sareng artos. "


AlertMe