imah » wartos » Videon Produk di 2019 NAB Tembongkeun

Videon Produk di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

Videon bakal showcase inovasi na panganyarna dina leyuran streaming hirup pikeun duanana siaran na acara ngalirkeun pasar. parusahaan bakal nyorot dua garis produk anyar inovatif: nu encoder VersaStreamer jeung-unggul pangajén EdgeCaster ujung itung encoder.

Anyar VersaStreamer Live Streaming Line
Maturan fungsionalitas punjul sarta kualitas gambar di hiji titik harga nu nyimpen eta dina liga sorangan, anu Videon VersaStreamer alamat aplikasi husus dina acara streaming sarta pasar AV pro.

The VersaStreamer garis, kalayan rojongan streaming RTMP sababaraha anak, sampurna pikeun pamaké pilari versatility maksimum kalawan streaming jeung ngarékam alat sadaya-dina-hiji. The VersaStreamer ngamungkinkeun jang ngalirkeun data lokal, titik ka titik, sarta pikeun sababaraha platform video online sakaligus bari ogé ngarekam ka USB cadangan. Sistem urang panganteur pamaké basajan promotes hiji kualitas luhur pangalaman pamaké. The VersaStreamer nyaéta sadia dina tilu model mibanda rojongan nepi ka 4K anu sampurna pikeun imah ibadah, perusahaan, olahraga, kaulinan, sareng hirup-acara aplikasi.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Videon/Videon-VersaStreamer-Images.zip
Poto caption: VersaStreamer boasts versatility maksimum salaku hiji streaming jeung ngarékam alat sadaya-dina-hiji.

Anyar EdgeCaster Profesional Tepi ngitung Encoder Line
The Videon EdgeCaster ieu diwangun pikeun professional dina siaran jeung pasar AV pro saha nu pilari ciri streaming set leuwih maju. Jalma nempo ka ngahemat waktos jeung duit bari maké set fitur leuwih canggih bakal nguntungkeun ti streaming ultra-low-latency, rojongan sababaraha-bit-rate, koreksi kasalahan ka hareup, sarta pinuh encoding duplex / decoding.

Videon urang ujung encoders itung, EdgeCaster nu HD sarta EdgeCaster 4K, anu husus dirancang pikeun ngaleungitkeun prosés komputasi beurat ti awan, kaasup transcoding, format repackaging ti RTMP mun HLS / dash, sarta, jeung EdgeCaster 4K, kreasi sababaraha ongkos bit. Rada, ku ngolah video leuwih éfisién dina hiji alat ujung hardware, sistem EdgeCaster nyata ngurangan waragad latency sarta layanan awan bari ngaronjatkeun pangalaman panempo. Kalawan kamampuhan ieu, sistem Videon anu idéal pikeun aplikasi vidéo reureuh-sénsitip anu pamenta latency low, kitu ogé pikeun tinggi-volume ngalirkeun kana angka kawates pemirsa per stream, kayaning tohan, auctions, kaamanan, atanapi kaulinan.

poto Patalina: www.wallstcom.com/Videon/Videon_EdgeCaster-Images.zip
Poto caption: EdgeCaster nyata ngurangan waragad latency sarta layanan awan, sadaya bari ngaronjatkeun pangalaman panempo.

Videon demo di 2019 NAB Tembongkeun

VersaStreamer ngarojong IBM workflow
IBM bakal demonstrating siaran video hirup di NAB di stan SL5005 anu ngamungkinkeun Hadirin ngalaman keur reporter cuaca. Video ti "studio" bakal output keur platform Tepi ngitung Encoder Videon urang mana eta bakal disandikeun sarta dikirimkeun kana IBM urang Manajer Stream lajeng ngaliwatan awan ka App Cuaca keur nempoan hirup tina studio.

Edgecaster na Versastreamer ngahijikeun jeung Aida Imaging
Aida Imaging bakal demonstrating latency dua detik ngagunakeun platform Videon Tepi ngitung Encoder di NAB di stan maranéhna C2060.

Parusahaan Quote:

"VersaStreamer na EdgeCaster live streaming solusi kami anu nyieun maranéhanana NAB Tembongkeun perdana, sarta kami geus yakin kinerja incomparable maranéhanana sarta extraordinarily low waragad per-stream bakal resonate kalawan Hadirin pilari hadé, langkung ekonomis solusi streaming hirup. Datang ka stan urang bakal boga kasempetan pikeun nempo firsthand kumaha, berkat Videon keur hiji AWS Téhnologi Rakan, anu-unggul pangajén EdgeCaster delivers eusi kalawan latency kurang ti opat detik. "
- Todd Erdley, Kapala Eksekutif Officer, Videon

Ihtisar parusahaan:

Videon desain na manufactures 4K na HD produk streaming nu ngaktipkeun prosumers tur professional jeung mindahkeun média ti sagala sumber pikeun layar nanaon. Bari hirup sistem streaming parusahaan ngaktipkeun basajan, streaming langkung ekonomis tina video kualitas luhur, modul jeung jasa na ngabantu pabrik mawa produk maranéhna pikeun fruition. Ngaliwatan partnerships jeung pausahaan software ngarah, téhnologi Videon geus diasupkeun ka leuwih saratus juta nu lian. Dedicated keur leuwih ti ngan hiji pausahaan téhnologi, Videon aktip ngarojong karyawan na, masarakat, sarta lingkungan.

Videon saukur ngalir media. streaming.videon-central.com/

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/Videon/190318Videon.docx

2019 NAB Tembongkeun produk Nilik
Videon
Booth C2733

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=At%20%23NAB2019%[EMAIL PROTECTED]_central%20will%20showcase%20its%20latest%20innovations%20in%20live%20streaming%20solutions%20for%20both%20the%20broadcast%20and%20event%20streaming%20markets%20-%20http://bit.ly/2F4vpMl

Tuturkeun Videon:
Facebook: www.facebook.com/videon.central
Twitter: twitter.com/Videon_Central
LinkedIn: www.linkedin.com/company/videon-central/


AlertMe