imah » jobs » Intern, Produksi # 514-20

Pembukaan proyék: Intern, Production # 514-20


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Amérika Public Media
location: Saint Paul MN US
Karya produksi video nganggo peralatan profésional. Dukungan staf produksi sateuacan, salami, sareng sabada sesi sareng acara upami diperyogikeun. Upami kitu, katingal henteu salajengna.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)