imah » Taliwang eusi » LTN Global ngahasilkeun produksi interaktif di Konvénsi Nasional Démokratik 2020

LTN Global ngahasilkeun produksi interaktif di Konvénsi Nasional Démokratik 2020


AlertMe

COLUMBIA, Md. - 21 Agustus 2020 - LTN® Global, pamimpin industri dina téknologi média transformatif sareng solusi jaringan transportasi video mangrupikeun pasangan produksi interaktif resmi Konvénsi Nasional Demokrat (DNC), anu diayakeun minggu ieu di Milwaukee, Wisconsin.

Salaku pasangan produksi interaktif resmi, solusi LTN dipaké pikeun ngagabungkeun pamilon pamilon pamilon kana pangalaman pidéo langsung anu dinamis. Acara maya ngamungkinkeun pamilon ngahiji dina salah sahiji waktos anu paling kritis dina sajarah Amérika.

Konvénsi Nasional Demokrat ningali utusan Partai Démokratik sacara resmi nyalonkeun Joe Biden sareng Kamala Harris salaku caleg dina pamilihan présidén Amérika Serikat 2020.

Live Video Cloud of LTN (LVC) ngaktifkeun seueur aliran cai anu dicandak ti para pamilon peuntas nagara sateuacan disalurkeun kana layar LED onstage ageung sareng kana produksi udara kanggo saluran kaasup média sosial. LVC mangrupikeun konsol kontrol média-kapasitas tinggi ti LTN Command. Ieu mangrupikeun salah sahiji téknologi inti DNC anu dianggo pikeun ngadamel Konvénsi 2020 rupa-rupa, dinamis sareng ngalakonan.

"Téknologi LTN Global ngaktifkeun urang ngalebetkeun réaksi pamiarsa, sanaos teu tiasa kumpul sacara pribadi," saur Andrew Binns, Kapala Operasi, 2020 Komite Konvénsi Nasional Demokrat. "Ngahasilkeun produksi maya hartosna urang tiasa kalibet langsung sareng seueur jalma anu henteu kantos tiasa sumping kana Konvénsi sacara pribadi. Kami tiasa nambihan réa jalma-jalma di sakuliah nagara dina acara ground-ground, ground sajarah. "

LVC nyayogikeun DNC sareng akuisisi video live anu terbatas, routing, sareng kamampuan distribusi. Ku ngamangpaatkeun kakawasaan méga, LVC ngaktifkeun paméré jauh sareng pemirsa tiasa digabungkeun sacara lancar pikeun nyiptakeun pangalaman anu janten bagian tina kagiatan langsung.

"Dina kaayaan anu nangtang pikeun saha waé, LTN ngaktifkeun para Demokrat ngadamel konvénsina pikeun pamangku kapentingan, pamilon sareng pamirsa langkung kuat tibatan anu kantos," saur Malik Khan, Pupuhu Eksekutif LTN sareng Pendiri Co-Pendiri. "Nganggo solusi dumasar awan awan inovatif LTN, DNC parantos atunjuk pikeun acara hareup pikeun masalah henteu aya pormat, téma atanapi lokasi geografis."

Di tengah pandemi global, LTN tetep ngembangkeun solusi produksi jauh inovatif, damel di sajumlah acara sareng acara pikeun mastikeun konsumén na tiasa ngahontal pamirsa paduli naon waé larangan lokal. Konvénsi Nasional Démokratik 2020 mangrupikeun salah sahiji acara anu paling ageung diaktipkeun LTN dugi ka ayeuna. Kemitraan éta ningali LTV's LVC ngahijikeun ratusan konstituén, pamilon sareng anggota pemirsa dina lingkungan maya anu sami.


AlertMe