imah » jobs » Produksi Produksi Manufaktur sareng Manajer Desain

Pembukaan proyék: Produksi Produksi Téknologi sareng Manajer Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Premier Signs Plus, Inc.
location: Farmington Hills MI US
5 + taun pangalaman dina industri produksi tanda. Kaahlian desain grafis modis anu gaduh pangalaman di Adobe Illustrator sareng Adobe Photoshop.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)