imah » jobs » Produksi Produksi Manufaktur sareng Manajer Desain

Pembukaan proyék: Produksi Produksi Téknologi sareng Manajer Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Premier Signs Plus, Inc.
location: Farmington Hills MI US
5 + taun pangalaman dina industri produksi tanda. Kaahlian desain grafis modis anu gaduh pangalaman di Adobe Illustrator sareng Adobe Photoshop.

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)