imah » jobs » Intern: Produksi Pos (Ragrag 2019)

Pembukaan proyék: Intern: Produksi Pos (Ragrag 2019)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Feldspar Studios
location: Los Angeles CA US
Karamalan kalayan prosés produksi animasi, kalebet wates waktu pamrograman. Mahasiswa dina salah sahiji atanapi langkung ieu - Photoshop, Premiere, Adobe…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)