imah » jobs » Insinyur Audio / Produser

Bubuka proyék: Insinyur Audio / Produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studio Rakaman Waysound
location: Fox Walungan Grove IL US
Ngarahkeun video, nyunting pidéo, koréksi warna, nyiptakeun grafis gerak, operator kaméra, lampu pikeun pidéo. Sanggup angkat pon 40.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)